Lastenkulttuurikeskus Kruunupää

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää on lasten ja nuorten taidekeskus ja taiteilijoiden työyhteisö.

Lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä on muun muassa pyöreä vauvaovi ja taidetta gallerian seinällä.

Kruunupäästä löydät työpajat, tapahtumat ja pienen gallerian.

Vauvojen värikylpy® -työpajat tarjoavat yhteisiä hetkiä koko perheelle, ja Kultane®-toiminnassa tehdään yhteistyötä hyvinvointialueen neuvoloiden kanssa.

Kruunupään taiteilijat työskentelevät myös varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Keskus toteuttaa alan ammattitaitoa lisäävää koulutusta ja kiertäviä näyttelyitä.

Kruunupää tukee lasten ja nuorten kulttuurisia oikeuksia, tuottaa ja välittää kulttuuripääomaa sekä parantaa monipuolisten ja laadukkaiden kulttuuripalveluiden saavutettavuutta.

Porin kaupunki on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton perustajajäsen. Liitto edistää ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa lastenkulttuurin osaamista Suomessa.

Kruunupään kautta valtakunnallisen lastenkulttuurituen piiriin kuuluvat Satakunnassa Porin lisäksi Eura, Eurajoki, Merikarvia, Nakkila ja Rauma.

Hallinnollisesti Kruunupäähän kuuluvat myös Kulttuuritalo Annis ja elokuvatoiminta.

Kruunupään logo, jossa on piirretty kruunupäinen lapsi, jonka pään yllä on numero 20.

Ajankohtaiset uutiset

Uutisarkisto

Juhlavuosi 2023

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää tunnettiin vuosia nimellä Porin lastenkulttuurikeskus. Porin lastenkulttuurikeskuksen toiminta käynnistettiin vuonna 2003, joten vuonna 2023 Kruunupää viettää ruhtinaallisia 20-vuotisjuhliaan!

20
vuotta