Kinokellari

Kinokellari tarjoaa katsojille keväisin ja syksyisin 10 elokuvan kiinnostavan ja monipuolisen kokonaisuuden Promenadikeskuksessa.

Kinokellarin logo. Filmirullaympyrä, jonka sisällä on K-kirjain Pori Sans -fontilla.

Liput

Esitykset ovat keskiviikkoisin klo 16 Promenadikeskuksessa (Yrjönkatu 17) Finnkinon salissa 5. Huomaathan myös pitkien elokuvien normaalista poikkeavat alkamisajat.

Lippuja (à 5 €) voi ostaa paikan päältä (2. krs) alkaen puoli tuntia ennen esitystä. Kinokellarin liput voi maksaa vain käteisellä – varaathan mielellään mukaan tasarahan. Nuorisopasseilla on oikeutettu sisäänpääsyyn Kinokellarin elokuvanäytökseen ikärajan mukaan. Lippua lunastettaessa on esitettävä Tiäksää-, Ekstiä- tai Kaistiät-passi.

Matineaohjelma

Kinokellari jatkuu syksyllä. Hyvää kesää kaikille elokuvan ystäville!

Kinokellarin historiaa

Kinokellari on tarjonnut yleisölle laatuelokuvia vuodesta 1978. Keskustan matineanäytösten lisäksi se on vienyt elokuvaa myös katsojille, jotka eivät pääse niin helposti elokuvan luo. Lastenelokuvia on esitetty lähiöissä eri puolilla Poria, ja ikäihmisille vanhainkodeissa ja palvelutaloissa on esitetty vanhoja kotimaisia elokuvia sekä dokumentteja elämästä ennen vanhaan.

Kinokellari on osa Porin kaupungin elokuvatoimintaa, ja hallinnollisesti se kuuluu lastenkulttuurikeskus Kruunupäähän.