Yyterin pohjoispuolelle tehty lähes 300 metriä pitkä esteetön lankonki on kerännyt niin paljon kävijöitä, että läheinen parkkitila on ruuhkautunut. Kävijöillä onkin mahdollisuus jättää autonsa vähän kauemmaskin parkkiin ja saada samalla mukava ulkoiluhetki merimaisemissa.
Burleske-konsertille etsitään parhaillaan uutta päivämäärää. Siniparran linna -konsertti esitetään koronatilanteen salliessa huhtikuussa.
Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, SuomiAreena, järjestetään heinäkuussa 2022 Porissa. Esiin nostetaan teot, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Festivaaliohjelman teemat nousevat mukaan hakeneiden organisaatioiden esiin nostamista teoista ja aiheista, jotka puhututtavat yhteiskunnassa juuri nyt. Isoina teemoina nähdään ainakin kotimainen työ ja Suomessa työllistymistä vahvistavat teot sekä yrittäjyys ja yrittäjyyden tukeminen.
Satakunnan Vihertietokeskuksen toiminta Hanhiluodossa on päättynyt. Maksutonta puutarhaneuvontaa saa jatkossa kävelykadun varrella sijaitsevasta palvelupiste Porinasta.
Satakunnan Museo ja Porin taidemuseo etsivät Hallituskadun ja Etelärannan museokahviloille uutta, yhteistä yrittäjää. Hae yhteistyökumppaniksi kehittämään kanssamme yhä parempia ja houkuttelevampia museopalveluita!
Porin perusturvan Muistipotilaan kuntouttavalle osastolle T3 on 25. tammikuuta asetettu koronatartunnoista johtuen vierailurajoitus. Osaston potilaille on määrätty eristyksiä ja karanteeneja, jotka jatkuvat ainakin 3. helmikuuta 2022 saakka.
Porin kaupunginorkesterin maksuton verkkokonsertti striimataan torstaina 27.1. kello 19 alkaen. Konsertti on katsottavissa vain suorana.
Porin kaupunginvaltuusto pitää vuoden 2022 ensimmäisen kokouksensa sähköisesti ensi maanantaina kello 18.30 alkaen. Yleisö voi jälleen seurata kokousta kotisohvalta.
Päiväkodeille, oppilaitoksille, sosiaalialan laitoksille, yleisille saunoille, hotelleille, hostelleille, EU-uimarannoille, uimahalleille, liikuntapaikoille ja vesilaitoksille on tullut vuoden 2022 alusta alkaen uusi vuosittain perittävä valvonnan perusmaksu. Maksu on määrätty uudistetussa terveydensuojelulaissa ja sen suuruus on 150 euroa vuodessa.

Sivut