Uutisarkisto

Massarokotukset laajenevat tällä viikolla vuonna 1946 syntyneisiin ja sitä vanhempiin. Kuten aiemminkin, myös näiden iäkkäiden samassa taloudessa asuvat yli 70-vuotiaat sekä omaishoitajat saavat samalla koronarokotteen.
Porin taidemuseon suuressa näyttelytilassa Hallissa vuodesta 2017 saakka sijainnut Avoin taidevarasto siirretään pois ja tila saadaan jälleen kokonaisuudessaan näyttelykäyttöön.
Opetushallitus on myöntänyt Porin Lyseon lukiolle Erasmus+ -akkreditoinnin. Valtuutus tarkoittaa laatuvarmistettua Erasmus+ -ohjelman jäsenyyttä. Akkreditointi siirretään 1.8.2021 Porin lukion nimiin.
Porin kaupunki tiedotti aiemmin yläkouluikäisten ja sitä vanhempien harrastustoiminnan keskeyttämisestä kaupungin tiloissa 1. maaliskuuta alkaen. Lounais-Suomen Aluehallintoviraston viimeisimpien määräysten myötä kaupunki on nyt tehnyt tarkennuksia muun muassa rajoitusten ulkopuolella olevasta toiminnasta yläkouluikäisten ja sitä vanhempien osalta.
Porin Kyläsaaren koulun 4B-luokalla on altistunut noin 20 oppilasta Covid-19-taudille tiistaina 2.3. Heidät asetetaan karanteeniin 14 vuorokauden ajaksi altistumisesta alkaen. Altistuminen ei liity aiemmin tiedotettuun 4A-luokan altistumiseen samana päivänä.
Porin kaupunginorkesterin La vita è bella -kamarikonsertti esitetään maksuttomana verkossa orkesterin YouTube-kanavalla lauantaina kello 15 alkaen.
Porin ja Nakkilan kirjastot palvelevat edelleen rajoitetuin palveluin ja turvallisuuden huomioiden.
Porin Tuorsniemen koulussa on tapahtunut altistuksia Covid-19-taudille 2. ja 4. luokilla maanantaina 1.3. Sairastuneet henkilöt ovat olleet koulussa tartuttavuusaikana ja tämän takia 2. luokalta asetetaan karanteeniin 22 oppilasta ja 4. luokalta 22 oppilasta.
Kansainvälinen, maailman laajin yhteiskunnallisten yrittäjien ja muutoksentekijöiden verkosto Ashoka on saanut valmiiksi muutoksentekijöiden kartoituksen Suomessa. Porista ja Satakunnasta listalle nousi lastenkulttuurikeskus Kruunupää.
Porissa sijaitsevassa Leo’s Leikkimaassa on tapahtunut mahdollisia altistumisia Covid-19-taudille viime viikon tiistaina 23.2. klo 15.45-18.45 välisenä aikana. Asiakas on ollut tiloissa tartuttavuusaikana ja sairastunut myöhemmin.

Sivut