Ohjaamo Porista saa jatkossa myös monikielistä ohjausta. Toukokuussa 2022 alkaneen Monikielinen Ohjaamo-hankkeen tavoitteena on kehittää Ohjaamo Porin moni- ja selkokielisiä palveluita. Hankkeen varsinaista kohderyhmää ovat Porissa asuvat 16–29-vuotiaat maahanmuuttajataustaiset nuoret.
Perjantaina 23. syyskuuta vietetään kymmenettä TiedeAreena-tapahtumaa. Vuosittainen, kaikille avoin ja maksuton TiedeAreena tuo Porin yliopistokeskuksessa tehtävää monipuolista ja innovatiivista tutkimusta tutummaksi kaikille kaupunkilaisille. Tänä vuonna ajankohtaisten aiheiden kattaus koostuu muun muassa kyberturvallisuudesta ja uhkaavista talousnäkymistä.
Kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka oli haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä Porin kaupunginjohtajaksi haki yhteensä 29 henkilöä, joista 13. syyskuuta pidettyihin haastatteluun kutsuttiin seitsemän.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka on ollut haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 29 henkilöä.
Tahkoluodon merituulipuiston laajennus on Satakuntaan Porin edustalle suunnitteilla oleva noin 300–500 megawatin merituulivoimapuisto. Osayleiskaavaehdotus on nähtävillä 30. syyskuuta asti.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittaiseen määräaikaiseen virkaan on hakenut 29 henkilöä. Hakuaika päättyi keskiviikkona 31. elokuuta kello 15.
Ohjaamo Pori tarjoaa nuorille mahdollisuuden keskustella luottamuksellisesti hyvinvointiin, perheeseen ja mihin tahansa elämään ja arkeen liittyvistä asioista. Oli huolesi suuri tai pieni, sen kanssa ei kannata jäädä yksin.
Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 31. elokuuta asti.
Ohjaamosta saa neuvoja myös vapaa-ajan viettoon liittyviin kysymyksiin. Jos olet esimerkiksi juuri muuttanut Poriin ja sinulla on vapaa-ajan toiminnot hakusessa, voimme yhdessä etsiä sinulle mukavaa tekemistä.
Honkaluodon yritysalueen kaavaehdotus (asemakaavan muutos ja 1. asemakaava) on nähtävänä 31. elokuuta asti.

Sivut