Ohjaamo Pori tarjoaa nuorille mahdollisuuden keskustella luottamuksellisesti hyvinvointiin, perheeseen ja mihin tahansa elämään ja arkeen liittyvistä asioista. Oli huolesi suuri tai pieni, sen kanssa ei kannata jäädä yksin.
Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 31. elokuuta asti.
Ohjaamosta saa neuvoja myös vapaa-ajan viettoon liittyviin kysymyksiin. Jos olet esimerkiksi juuri muuttanut Poriin ja sinulla on vapaa-ajan toiminnot hakusessa, voimme yhdessä etsiä sinulle mukavaa tekemistä.
Honkaluodon yritysalueen kaavaehdotus (asemakaavan muutos ja 1. asemakaava) on nähtävänä 31. elokuuta asti.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka julistetaan haettavaksi elokuussa. Haku on avoinna 1.-31.8.2022 Kuntarekryssä.
Ohjaamo auttaa kaikkia alle 30-vuotiaita nuoria myös asumiseen liittyvissä asioissa. Olitpa sitten muuttamassa ensimmäistä kertaa omaan asuntoon tai asunut jo kauan omillasi, voit kääntyä Ohjaamon puoleen aina kun tarvitset apua.
Porin kaupunginhallitus valitsi maanantaina 6. kesäkuuta pidetyssä kokouksessa Porista Helsinkiin suuntautuvan lentoliikenteen käynnistämiseen liittyvän asiantuntijapalvelun toimittajaksi Spring Advisor Oy:n. Päätös syntyi yksimielisesti.
Porin kaupunki tavoittelee työ- ja elinkeinoministeriön kanssa solmitulla ekosysteemisopimuksella lisäpanostuksia kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavien ekosysteemien kasvun tukemiseen. Kohdistamalla ja lisäämällä TKI-panostuksia valittuihin kärkiin haetaan alueelle uutta kansainvälistä TKI-toimintaa, osaamistason nostoa, investointeja, uutta työvoimaa ja väestönkasvua.
Vuosittaiset keskustojen elinvoimalaskennan tulokset on julkaistu tänään. Porin elinvoiman lasku on hidastunut viime vuoteen verrattuna. Keskustan liiketiloista tyhjinä on noin 15 %.
Muutos on tarpeen alueen kehittämisen ja toisaalta vanhentuneen asemakaavan vuoksi. Alueen virkistysarvot halutaan säilyttää.

Sivut