Porin kaupunginorkesterin maksuton verkkokonsertti striimataan torstaina 27.1. kello 19 alkaen. Konsertti on katsottavissa vain suorana.
Porin kaupunginvaltuusto pitää vuoden 2022 ensimmäisen kokouksensa sähköisesti ensi maanantaina kello 18 alkaen. Yleisö voi jälleen seurata kokousta kotisohvalta.
Päiväkodeille, oppilaitoksille, sosiaalialan laitoksille, yleisille saunoille, hotelleille, hostelleille, EU-uimarannoille, uimahalleille, liikuntapaikoille ja vesilaitoksille on tullut vuoden 2022 alusta alkaen uusi vuosittain perittävä valvonnan perusmaksu. Maksu on määrätty uudistetussa terveydensuojelulaissa ja sen suuruus on 150 euroa vuodessa.
Porin kaupungin alueella olevat yksityistiet voivat hakea viime vuoden kunnossapitoavustuksia Porin kaupungin tekniseltä lautakunnalta. Hakuaika päättyy torstaina 31. maaliskuuta.
Reposaaren koulun opetus siirtyy kivikoulusta puukorttelin ruokalarakennuksen väistötilaan helmikuun 2022 alussa. Muuton syynä on kivikoulussa todetut korjausrakentamistarpeet.
Perusturva lähetti viime vuoden lopulla pyynnön, jossa kutsuttiin terveysalan ammattilaisia lisätöihin koronaan liittyviin tehtäviin.
Ennalta ehkäisevään lastensuojelutyöhön keskittyvä Icehearts-joukkuetoiminta alkaa Pohjois-Porissa syksyllä. Kouluvuoden alussa alueella käynnistyvät joukkueet sekä pojille että tytöille.
Kuntoa on nyt entistä helpompi pitää yllä myös omasta olohuoneesta käsin, sillä Porin kaupungin liikuntapalvelut järjestää maksuttomia Teams-tuolijumppia 26. tammikuuta alkaen! Poikkeusjärjestelyt jatkuvat, kunnes normaalit aikuisille järjestettävät ryhmäliikuntatunnit ovat taas turvallisia aloittaa.
Viime vuoden lopulla valtuustoaloitteesta toteutetun joukkoliikennekyselyn tulosten käsittelyn myötä joukkoliikennejaostolle esitetään reitti-, aikataulu- ja kustannuslaskelma myöhäisvuorojen uudelleen aloittamisesta. Myöhäisvuorojen selvitys on uuden joukkoliikennejaoston esityslistalla ensi viikon tiistaina 25. tammikuuta.
Mari Katayaman ja Eva Koťátková näyttelyt avautuvat aulan yhteydessä olevissa näytteylytiloissa perjantaina 22.1.2022 klo 11. Avajaispäivänä taidemuseo on avoinna klo 11–18 ja näyttelyihin on vapaa pääsy. Koronarajoitusten vuoksi taidemuseon tiloihin otetaan kerrallaan 20 asiakasta, eikä koronapassi ole käytössä. Taidemuseon isot näyttelytilat, Halli ja Siipi, ovat poissa käytöstä remontin vuoksi.

Sivut