Uutisarkisto

Porin perusturva on laatinut suunnitelman laajamittaisten koronarokotusten toteuttamisesta Porin perusturvan toiminta-alueella.
Porissa kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee, kun mukaan saadaan Ruosniemen laskettelukeskuksen kaksi kausikorttia. Kausikortit ovat nyt lainattavissa!
Emilia Hoving johtaa Pori Sinfoniettan konserttistriimauksessa Mozartia, Kokkosta ja Sibeliusta. Maksuton verkkokonsertti on katsottavissa ensi torstaina suorana kello 19 alkaen.
Suomen Hyötytuuli Oy on jättänyt Porin kaupungille aloitteen Tahkoluodon merituulipuiston laajennusta koskevan osayleiskaavan laadinnasta. Porin kaupunginhallitus päätti 18.1.2021 pidetyssä kokouksessaan käynnistää osayleiskaavan laadinnan.
Suositun nuorten valokuvakerhon kevätkausi alkaa keskiviikkona 26. tammikuuta Lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä.
Vuoden 2021 ensimmäinen Porin kaupunginvaltuuston kokous pidetään maanantaina 25. tammikuuta. Kokous järjestetään etänä ja yleisön toivotaan jälleen seuraavan kokousta kotoaan.
Porin kaupungin työllisyyspalveluilla on nyt uunituore verkkosivu palvelemassa maaliskuussa 2021 alkavan työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita ja kaikkia aiheesta kiinnostuneita.
Talvisesta kelistä on päästy viime viikkoina nauttimaan ympäri kaupunkia, ja kovien pakkasten myötä lähes kaikki luistelualueista on saatu käyttöön. Luistelualueiden jäädytys riippuu monesta eri tekijästä, kuten alueellisesta jaosta, luistelualueen sijainnista, alueen työntekijöiden määrästä ja ilmastovaihteluista. Porissa on yhteensä 61 luistelukenttää, joista 57 on auki. Osa luistelualueista on laitettu kuntoon ostopalveluna ja talkoovoimin.
Sairastuneen TYPA-pajan työntekijän työpaikalla Ulasoorissa on altistunut 23 henkilöä.
Vuoden 2020 Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla toteutettava Porin Ässät ry:n tapahtuma järjestetään koulujen jääkentillä. Ensimmäisenä vuorossa ovat torstaina 21. tammikuuta Ahlainen ja perjantaina 22. tammikuuta Lavia.

Sivut