Uutisarkisto

Seuraava Pori Sinfoniettan konsertti kuullaan Pori Organ-festivaaleilla torstaina 1.10. kello 19 Keski-Porin kirkossa. Konsertin teemana on ranskalainen kamarimusiikki ja urkusolistina Markku Mäkinen.
Esiintyjät pysyvät samoina. Konsertin johtaa Tibor Bogányi ja uruissa on Markku Mäkinen. Pori Sinfoniettan muusikot esiintyvät kirkossa pienempinä kokoonpanoina.
Orkesterin kamarikokoonpanot esittävät lyhyitä lounaskonsertteja ja afterwork-konsertteja Puuvilla Areenalla ja Promenadikeskuksen aulassa torstaina ja perjantaina. 
Konsertin johtaa porilaislähtöinen Heikki Elo. Laulusolisteina ovat porilainen Heta Halonen ja laulaja-näyttelijä Mikael Saari.
Pori Sinfoniettan konserteille The Lord of The Rings Fantasy, Requiem c-molli, La Mer, Vappukonsertti: Tango del Ángel, Ella ja kaverit konsertissa sekä Palmgren-festivaali: Horisontti ei ole löytynyt tälle syksylle uutta päivämäärää ja konsertit perutaan. Konserttien liput voi palauttaa Ticketmasteriin 20.9. asti.
Porin kaupungin sivistystoimialan kulttuuriyksikön järjestämässä kyselyssä kartoitettiin asukkaiden kokemuksia Porin kaupungin tuottamista kulttuuripalveluista. Vastauksia kertyi kaikkineen ilahduttavat 578 kappaletta.
Elokuun viimeisellä viikolla, 22.–30.8.2020 Porissa ja Eurassa vietetty Alvar Aalto -viikko täytti odotukset tapahtumien korkeatasoisuuden ja monipuolisuuden osalta. Arkkitehtuuria, muotoilua, rakennettua kulttuuriympäristöä ja kädentaitoja sisältävät tapahtumat keräsivät reilun viikon aikana tuhansia kävijöitä noin kuuteenkymmeneen tapahtumaan kahdella eri paikkakunnalla.
Pori Sinfonietta palaa ilolla koronatauon jälkeen yleisön eteen torstaina 3. syyskuuta kello 21 (huom. konsertin alkamisaika).
Tervetuloa konserttiin – turvallisesti. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen pyydämme ottamaan huomioon muutamia turvallisuusohjeita.

Sivut