Pori liikkuu -sovellus

Pori liikkuu -sovellus

Miten ja missä Porissa voi liikkua?

Loimme sovelluksen, jossa näet kartalla Porin kaikki liikuntapaikat, niiden aukioloajat, hintatiedot, ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi lenkkipolkujen pituuden. Luistinratojen ja latujen osalta sovellukseen päivitetään tiedot niiden kunnosta, pääseekö hiihtämään tai luistelemaan vai ei. Voit lähteä tuttuihin paikkoihin tai tutustua aivan uusiin. Sovelluksesta näet helposti, kuinka pitkä valitsemasi lenkkipolku on ja mitä sen varrelta löytyy. 

Kehittämisvaihe

Sovellusta kehitetään taskussa kulkevaksi liikkumismotivaattoriksi. Mikä sinua motivoi liikkumaan? Mitä toivoisit, että sovelluksesta löytyy? Auta meitä kehittämistyössä ja anna palautetta sovelluksen kautta! 

Mitä sovelluksesta löytyy?

Liikkumisvinkkejä 

Liikkumisen aloittaminen ei ole aina itsestään selvää ja vinkkejä kaipaa varmasti jokainen. Sovelluksesta löytyy erilaisia liikkumisvinkkejä. Juoksukoulusta on helppo aloittaa uusi harrastus tai oikeaoppinen porrastreeni takaa lihaksille ja kropalle hyvän treenin. Nämä sopivat myös aloittelijoille!

Ajankohtaiset asiat

Sovellukseen tulee kaikki Porin kaupungin liikuntapalveluiden uutiset sekä ajankohtaiset asiat. Merkitsemme sinne, jos aukioloaikoihin tulee muutoksia ja tiedot, missä on latuja ja luistinratoja auki. Tilanne elää kuitenkin jatkuvasti ja talven lumia sekä pakkasia on vaikea ennustaa. 

Harrastuskalenteri 

Haluatko tarjota harrastusta muille tai löytää itsellesi harrastuksen? Harrastuskalenterista löytyy toimintaa tanssista jalkapalloon ja partiosta joogaan. Kannattaa tutustua tähänkin tarjontaan!

Miten saan sovelluksen?

Pori liikkuu -sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta sekä appstoresta.

Miten käytän sovellusta?

Porin kaupungin youtube -kanavalta löytyy ohjevideo sovelluksen käyttämiseen, jotta saat sisällöstä kaiken irti!