Timmi-varausjärjestelmä

Rekisteröityminen Timmiin

Rekisteröitymällä vahvan tunnistautumisen kautta voit tehdä varaushakemuksia ja perua yksittäisiä varauksia alla mainituista tiloista.

Tilojen varaaminen

Koulusalien, leirikeskusten, squashkenttien ja kokoustilojen yksittäisiä vuoroja sekä vakiovuoroja haetaan Timmi-varausjärjestelmän kautta. Varaushakemuksen voi tehdä aikaisintaan 14 vuorokautta ennen haluttua ajanjaksoa.
Muiden liikuntapaikkojen varaushakemukset lähetetään edelleen sähköisen lomakkeen kautta.

Vakiovuoroa voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin.

Varausjärjestelmää voi selata myös ilman rekisteröitymistä. Vapaat ajat näkyvät kalenterilla valkoisena.

Ohjeet Timmin käyttöön ja varaushakemusten tekemiseen ovat sivun alalaidassa.

Kirjaudu sisään järjestelmään tästä linkistä: Timmi sisäänkirjautuminen

 • Rekisteröityminen ja tunnistautuminen järjestelmään

  Valitse ’Rekisteröidyn tai kirjaudun Suomi.fi-tunnistuksella’. Rekisteröityminen tapahtuu vahvan tunnistautumisen kautta joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  Rekisteröidy Timmin käyttäjäksi joko yksityishenkilönä tai organisaation edustajana.
  Täytä tarvittavat tiedot ja hyväksy käyttöehdot sekä tietosuojaseloste. Sähköpostiosoitteesi on tunnus järjestelmään.
  Järjestelmä pyytää Suomi.fi tunnistautumista uudelleen 60 päivän välein.

  Käyttöoikeuksien laajentaminen (yhdistyksen tai yhteisön edustajan lisääminen)

  Kirjauduttuasi varausjärjestelmään etusivulla on linkki käyttöoikeuksien laajentamiseen. Lomakekentässä Organisaation nimi -kirjoita edustamasi tahon nimi. Mikäli nimi on jo asiakastiedoissa, se ilmestyy alasvetovalikkoon, josta voit tehdä valinnan. Huomaa, että nimi löytyy rekisteristä Y-tunnuksen mukaisessa muodossa.

  Käyttöoikeuksien laajentaminen siirtyy käsiteltäväksi ja hyväksynnän jälkeen lähetämme sähköpostiosoitteeseen viestin. Vasta hyväksynnän jälkeen asiakas voi valita käyttääkö varausjärjestelmää yksityishenkilönä vai organisaation edustajana.

  Omat tiedot Timmissä

  ’Omat tiedot’ -välilehdellä voit tarkastella järjestelmään ilmoittamiasi henkilötietoja. Mahdolliset muutokset pitää ilmoitaa sähköpostilla tilavaraus@pori.fi, niitä ei voi itse muuttaa.

 • Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään.

  Varauskalenteri-kohdasta voit etsiä sopivaa tilaa tai vapaata aikaa sekä tehdä varaushakemusia. Toistaiseksi varaushakemuksia voi tehdä koulusaleihin, leirikeskuksiin, squashkentille ja kokoustiloihin.

  Hakusana-kenttään voit syöttää hakuehdoksi tilan käyttötarkoituksen, tyypin, varustelun, tilan tai rakennuksen nimen.

  Valitse kalenterilta sopiva päivämäärä ja kellonaika. Huomioi, että varaushakemuksen voi tehdä aikaisintaan 14 vuorokautta ennen haluttua ajanjaksoa. Jotta voit tehdä varauksen tai jättää varaushakemuksen, sinun tulee hyväksyä tilan varaus- ja peruutusehdot sekä valita varaustapa annetuista vaihtoehtoista (yksittäinen tai toistuva varaus).

  Kirjoita Varaustieto-kohtaan esim. joukkueen nimi sekä tieto siitä onko varaus tarkoitettu aikuisten, harrasteliikunnan, nuorisotoiminnan tai jotain tiettyä sarjatasoa varten. Varaustieto-kohtaan ei saa kirjoitaa henkilökohtaisia tietoja esim. nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostia.

  Valitse sopiva päivämäärä/päivämääräväli ja mahdollinen toistuvuus. Valitse Käyttötarkoitus-kohdasta sopiva laji/toiminto, jos sitä ei löydy voit jättää kentän tyhjäksi. Kävijäämärä 1 -kenttään pitää lisätä tilaisuuden arvioitu henkilömäärä. Kävijämäärä 2 -kentän voi jättää tyhjäksi.

  Oma asiointi -välilehdeltä löydät tekemäsi varausehdotukset ja varaukset. Varausehdotuksia voit peruuttaa ja muokata itse kunnes varaus on vahvistettu. Vahvistetut varaukset peruutetaan tilavarausten kautta sähköpostilla tilavaraus@pori.fi.

 • Lisätietoja Timmi 360 versiosta löytyy täältä.

  Voit myös tutustua järjestelmään tämän Timmi-webinaarin kautta.