SFI – Searching For Internationality

Kuvassa on nuorten ryhmä.

Kiinnostaako sinua kansainvälisyys? Haluatko tavata uusia ihmisiä, nähdä muita maita ja ihastella maailman kulttuureja? Maukkaiden ruokien kokkaamisesta ja maistelemisesta puhumattakaan?

Mistä on kyse?

SFI tulee sanoista Searching for Internationality eli Kansainvälisyyttä etsimässä. Meitä yhdistää kiinnostus matkustamiseen, vieraisiin kieliin, musiikkiin tai uusin erilaisiin tapoihin.

Meillä on nyt kaksi ryhmää, joista
13-17 -vuotiaiden ryhmä kokoontuu kerran viikossa
18-29 -vuotiaiden nuorten aikuisten kanssa sovitaan tapaamiset erikseen, noin kerran kuukaudessa.

Mukana on paljasjalkaisia porilaisia, vaihto-opiskelijoita ja maailmalta Poriin muuttaneita nuoria vaihtelevalla kokoonpanolla. Toisinaan arkeamme rikastuttavat muualta maailmalta saapuvat nuoret vapaaehtoistyöntekijät. Puhumme ryhmässä suomea ja englantia. Englannin kielen taito ei ole edellytys ja sitä oppii kuin vahingossa yhdessä tekemisen ohessa.

Mitä ja Missä?

Keksimme hauskoja tapoja tutustua uusiin kulttuureihin. Kuuntelemme musiikkia, kokkailemme, katsomme elokuvia, pelailemme ja järjestämme pieniä tapahtumia. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan siihen mitä yhdessä tehdään. Nuokkakarhun Instagramista löytyy meidän toiminnasta kuvia #searchingforinternationality.

Jos haluat mukaan viikoittaiseen toimintaamme ja olet sen lisäksi kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan leirejä, tule mukaan! Käy vaikka ensin tutustumiskäynnillä.

Tapaamme kerran viikossa, useimmiten keskustan Nuorisotalon kerhotilassa. Ota yhteyttä Riikkaan (yhteystiedot alempana) niin pääset mukaan ja saat varmasti ajankohtaiset tiedot.

Lisätietoa

Facebook: Porin nuorisotyö Riikka Kataja
Instagram: riikkaporinnuorisotyo
Snapchat: riikkanuokka