Harrastustoimijoille

Nuori Pori Harrastaa Karhuhallissa

Viime vuonna uudistunut Porin suurin harrastustapahtuma tulee jälleen. Kaksipäiväinen harrastustapahtuma Näin Pori Harrastaa järjestetään 6.–7. syyskuuta 2024 Porin Karhuhallissa. Kävijät pääsevät kokeilemaan harrastuksia käytännössä, kun yhdistykset, yritykset ja yhteisöt ovat paikalla esittelemässä toimintaansa lajikokeilujen kautta.

Uudistuksen myötä Näin Pori Harrastaa kutsuu mukaan harrastajatahoja ja kävijöitä laajemmin kuin koskaan aiemmin. Perinteiseen tapaan nuorten harrastukset ja palvelut ovat esillä tapahtumassa, mutta uudistuksen myötä vapaa-ajan harrastuksia ja palveluita on kattavasti esillä lasten ja nuorten lisäksi myös aikuisille ja ikäihmisille.

Perjantaina 6. syyskuuta tapahtumaan osallistuvat 7.-luokkalaiset osana koulupäiväänsä. Ensimmäistä kertaa mukaan kutsutaan erikseen myös toisen asteen oppilasryhmiä, korkeakouluopiskelijoita sekä yhteistyössä SAMK:n ja Winnovan kanssa kansainvälisiä opiskelijoita ja kotoutumiskoulutuksessa olevia kaiken ikäisiä maahanmuuttajia.

Lauantai 7. syyskuuta kello 14–18 on avoin harrastuspäivä ihan jokaiselle porilaiselle ja lähialueen asukkaalle! Tapahtuman lauantaipäivä on tavalliseen tapaan avoin kaikille, mutta tällä kertaa laajemmalla harrastusvalikoimalla kaiken ikäisille.

Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimiala yhdessä paikallisten harrastustoimijoiden ja yritysten kanssa. Mukana on vuosittain noin 50 harrastustoimijaa. Tapahtuman ideana on tuoda harrastukset ja harrastajat saman katon alle. Näin tuetaan kaikkien porilaisten vapaa-ajantoimintaa sekä paikallisia palveluntuottajia.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta sekä harrastustoimijoille että kävijöille.

Kaikki harrastustoimintaa tai vapaa-ajan palveluita tuottavat tahot ovat tervetulleita mukaan tekemään Porin alueen suurinta ja monipuolisinta harrastustapahtumaa! Ilmoita harrastuksesi mukaan tapahtumaan yllä olevan linkin kautta 16. kesäkuuta mennessä.