AJANKOHTAISTA

SYKSYN 2020 YLIOPPILAAT PORIN AIKUISLUKIOSSA

Kukkumäki Jemina

Löfman Topi

Vuorinen Anna

Porin aikuislukio onnittelee!

 

YO-ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2021 YLIOPPILASKOKEISIIN

Nykyiset opiskelijat

Täytä Wilmassa kaksi lomaketta (kohdassa Lomakkeet):

  1. Yo-tutkinnon hajauttamissuunnitelma. Tähän teet suunnitelman siitä, mitkä aineet aiot kirjoittaa, mitkä ovat pakollisia ja ylimääräisiä aineita ja ajankohta, jolloin aiot kokeen tehdä. Suunnitelmaa voi kevään kirjoitusten jälkeen tarvittaessa muuttaa.
  2. Ilmoittautuminen ylioppilaskokeisiin. Tähän laitat vain ne aineet, jotka aiot keväällä 2021 kirjoittaa. Lomakkeeseen tulee myös tieto, ovatko kyseiset kokeet sinulle pakollisia vai ylimääräisiä. Yo-ilmoittautuminen on sitova, sitä ei voi jälkikäteen muuttaa.

Hajauttamissuunnitelmassa ja yo-ilmoittautumisessa pitää kevään -21 osalta olla samat tiedot aineista ja niiden pakollisuudesta.

Kun olet täyttänyt ja tallentanut molemmat kaavakkeet, varaa aika Katrille Wilman kautta tai puhelimitse 044 7015382.

Ilmoittautuminen pitää tehdä perjantaihin 20.11. klo 14 mennessä.

 

Entiset opiskelijat

Jos olet päässyt ylioppilaaksi Porin aikuislukiosta ja haluat tulla korottamaan yo-arvosanojasi tai täydentämään tutkintoasi uusilla aineilla, ota yhteys Katri Ylitaloon, häneltä saat ohjeet ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumisaika menee umpeen perjantaina 20.11. klo 14.

Katri Ylitalo, puhelin 044 7015382, sähköposti etunimi.sukunimi(at)pori.fi

HUOM! Kevään 2021 ylioppilastutkinnon koepäiviä on muutettu koronavirustilanteen jatkumisen vuoksi. Kaksi reaalikoepäivää jaetaan neljäksi koepäiväksi ja matematiikan koepäivä on jaettu kahdeksi koepäiväksi. Uudet muuttuneet koepäivät näet tästä.

 

Tietoa aikuislukioon ilmoittautumisesta tästä.