Ajankohtaista

Tunnekuohu, apua! on Porin kesäyliopiston ja Osaava Satakunta -verkoston välittämä ilmainen webinaari, jossa kuullaan ja keskustellaan lasten tunteisiin ja niihin vaikuttamiseen liittyvistä asioista. Lisäksi luennoitsijat Anne-Mari Jääskinen ja Inkeri Meriluoto kertovat Lasten Tunnetaito-ohjaaja -koulutuksesta, jossa he toimivat kouluttajina.

Webinaari järjestetään 11.4.2019 klo 18-19 ja siihen voi ilmoittautua tämän linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lasten Tunnetaito-ohjaaja -koulutus on 40 opintopisteen laajuinen kokonaisuus. Se on käynnissä parhaillaan mm. Oulussa, Tampereella, Turussa ja Järvenpäässä. Koulutuksen tavoitteisiin voi tutustua tästä. Porin Kesäyliopisto ja Osaava Satakunta suunnittelevat kyseisen kokonaisuuden järjestämistä tammikuusta 2020 alkaen. Lisätietoja kokonaisuudesta Porissa julkaistaan kevään aikana tällä nettisivulla.

Webinaariin osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet. Lisäohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Verkkoluennon järjestää Tunne ja Taida Oy.

Tervetuloa!

**

1.4.2019 lukien Porin kesäyliopiston nettisivu on muotoa www.pori.fi/kesayliopisto.

Vanha www.porinkesayliopisto.fi jää pois käytöstä.

**

Uusia Eva Gottbergin juridiikan alan koulutuksia on julkaistu! Testamenttioikeuden ajankohtaispäivä 21.5. ja Edunvalvontavaltuutuksen ajankohtaispäivä 12.9. -koulutuksiin voi nyt ilmoittautua.

**

Sinulle, Porin kaupungin esimies

Syksyllä 2019 käynnistyy Muuttuva esimiestyö -kokonaisuus, joka toteutetaan yhteistyössä Länsirannikon koulutus OY WinNovan kanssa. Tutustu sisältöön tämän linkin kautta.

**

UUTTA kesäyliopistolla

Työoikeuden ajankohtaispäivä: irtisanominen henkilökohtaisilla perusteilla ja työaikalain kokonaisuudistus! Emeritus professori, OTT Seppo Koskinen saapuu kouluttamaan Porin kesäyliopistolle 14.5. Ilmoittaudu mukaan tästä.

**

Esimiehen työsuojelupakki -koulutus (9.4. klo 9-16) on kentältä tullut toive kyseisen teeman perusteista. Työsuojeluasioihin liittyvää koulutusta on alueella tarjolla harvemmin, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Koulutus on kohdennettu niille henkilöille, jotka tekevät käytännön esimiestyötä.
Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan!

**

Hei satakuntalainen lasten ja nuorten parissa työskentelevä!

Onko Lasten Tunnetaito-ohjaaja -koulutus sinulle tuttu?
Kyseessähän on Tunne ja taida Oy:n 40 opintopisteen (laskennallisesti) laajuinen opintokokonaisuus, jonka suoritettuaan osallistuja saa ko. menetelmän ohjaaja-pätevyyden.
Voit tutustua sisältöön tarkemmin tästä: https://tunnejataida.fi/lasten-tunnetaito-ohjaajakoulutus/.

Opinnot ovat käynnissä usealla paikkakunnalla ympäri Suomen, ja pohdimme nyt mahdollisuutta järjestää kyseinen kokonaisuus Porissa.

Jos kiinnostut ko. opinnoista, otatko ystävällisesti yhteyttä kesäyliopistoon (tiina.pakkasela@pori.fi)?

****

Tervetuloa Porin kesäyliopiston koulutuksiin!

 

Kauniin talvisen kuvan on ottanut Suvi Ylinen.