Ajankohtaista

Kesäyliopiston toiminta lakkaa 31.12.2020

Porin kesäyliopiston toiminta lakkautetaan 31.12.2020 alkaen. Avoin yliopisto-opetus, siirtotentit, yleisötilaisuudet ja ikääntyvien toiminta järjestetään jatkossa Porin seudun kansalaisopiston toimintana eli näiden toiminta jatkuu myös vuonna 2021.

Syksyn opintoihin ilmoittautuminen käynnissä

Avoimen yliopisto-opetus ja valikoidut ammatilliset täydennyskoulutukset on julkaistu kesäyliopiston sivuilla. Avoimessa yliopistossa on tarjolla mm. palvelumuotoilun perusopinnot, suomi toisena / vieraana kielenä (S2) -perusopinnot sekä aineopintoja niin kasvatustieteessä kuin erityispedagogiikassakin. Ilmoittautuminen näihin koulutuksiin on käynnissä, tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Yleisötilaisuudet syksy 2020

Tapahtumat ja yleisötilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista, ellei erikseen mainita. Tervetuloa mukaan! Muutokset mahdollisia.

TORSTAI-AKATEMIA

Torstai-Akatemia on Porin kesäyliopiston ja Porin seurakuntayhtymän yhteinen, ikäihmisille suunnattu luentosarja. Luennot pidetään seurakuntakeskuksessa (Itäpuisto 14, 2. kerros)
•    To 10.12. klo 14 Kauneimmat joululaulut. Kanttori Guido Kriik - tilaisuus peruttu!

FELLINI 100 VUOTTA

Opistotalon auditorio ke 9.12. klo 18-19.30
FT, tietokirjailija Liisa Väisänen luennoi elokuvataiteen suurimpiin nimiin kuuluvasta elokuvaohjaaja Federico Fellinin työstä ja elämästä. Fellinin syntymästä tuli tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Yhteistyössä Porin kesäyliopisto, Dante-seura sekä Porin kaupunginkirjasto.