Ajankohtaista

Syysloma viikolla 43

Opistossa on syysloma viikolla 43 eli 22.-28.10. Lomaviikolla ei pääsääntöisesti ole opetusta. Asiakaspalvelu on suljettu 22.-24.10. Asiakaspalvelu palvelee torstaina 25.10. ja perjantaina 26.10. kello 10-15. Leppoisaa lomaviikkoa!

Mielen terveys Suomessa -luentosarja

Luentosarja paneutuu ajankohtaisiin teemoihin suomalaisessa yhteiskunnassa. Yhteistyössä: Satakunnan Mielenterveysseura, Suomen Mielenterveysseura, Porin seudun kansalaisopisto ja Satakunnan maakuntauudistuksen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen valmisteluryhmä. Luennot pidetään opistotalon auditoriossa keskiviikkoisin kello 17-19.

  • 31.10. Masennuksen voi voittaa. Psykologi, kirjailija Aku Kopakkala
  • 7.11. Lapsuus on kaikki kaikessa. Lapsiasiavaltuutettu, teologian ja hallintotieteiden maisteri Tuomas Kurttila
  • 14.11. Syrjäytyminen voidaan välttää. Psykiatri Kristian Wahlbeck, Suomen mielenterveysseura

Jäsenkorjaus: historia ja nykypäivä -luento

Ke 21.11. klo 18-20.15 opistotalon auditorio

Jäsenkorjausta ja muita suomalaisia kansanparannusmenetelmiä on harjoitettu maassamme satoja, ellei tuhansia vuosia. Maassamme elää edelleen elinvoimainen parantamisen kulttuuri, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa sielunmaisemassa. Tutustumme jäsenkorjauksen moniin eri tyylisuuntiin ja siihen, miten tämä hoitomenetelmä voi palvella nykyihmisen tarpeita. Luennoimassa jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja Viljami Lehtonen.

Osallisuuden ytimessä - erityisryhmien elokuva- ja teatteriseminaari

Ti 4.12. klo 10-15 opistotalon auditorio

Mitä tiedät erityisryhmien arjesta, asumisesta, työstä, koulutuksista ja harrastuksista? Mitä tarkoittaa oikea osallisuus ja millaisia perusjuttuja erilaiset ihmiset tarvitsevat tullakseen yhdenvertaisiksi muiden kanssa. Tarkempi ohjelma osoitteessa www.meka.tv/seminaari. Yhteistyössä SEKK, MEKA TV ja Me Itse Pori.