Saavutettavuusseloste-Satakunta Events

Porin kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivupalveluiden saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) annetun lain mukaisesti. Laki pohjautuu EU:n Saavutettavuusdirektiiviin.

Lain tarkoituksena on edistää digitaalisten palvelujen saatavuutta ja parantaa jokaisen mahdollisuuksia käyttää yhdenvertaisesti digitaalisia palveluja.

Selosteen perusteet

Seloste laadittu: 5.5.2021
Viimeksi päivitetty: 10.8.2021

Tämä seloste koskee sivustoa satakuntaevents.fi. Tämän selosteen perusteena toimii huhtikuussa 2021 suoritettu saavutettavuusarviointi. Arvioinnin teki Porin kaupungin ICT-yksikkö. Arvioinnissa keskityttiin palvelun käyttöliittymään, värimaailmaan, sivupohjiin ja muihin toistuviin elementteihin. Arviointi pohjautui WCAG 2.1-ohjeistuksen AA-tasoon.

Arvioinnissa sovellettiin Chrome- ja Firefox-selaimia. Chrome-selaimella hyödynnettiin SiteImprove Accessibility Checker -laajennosta. Sivustoa ajettiin läpi myös SiteImprove-palvelun seulontatyökaluilla.

Saavutettavuuden tilanne

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset AA-tasoon asti, digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) annetun lain mukaisesti. Saavutettavuusarvioinnissa havaitut puutteet ovat korjautettu elokuussa 2021.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustolla? Kerro se meille, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Mikäli havaitsette sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle.

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Sähköpostiosoite palautteen antamiseksi: websaavutettavuus@pori.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö