Kinokellari

Kinokellari on tarjonnut yleisölle laatuelokuvia vuodesta 1978. Esitykset ovat keskiviikkoisin klo 16 Promenadikeskuksessa Finnkinon salissa 5 (Yrjönkatu 17). Huomaathan myös normaalista pokkeavat alkamisajat.

Lippuja (à 5 €) voi ostaa alkaen puoli tuntia ennen esitystä  (2. krs.). Kinokellarin liput voi maksaa vain käteisellä - varaathan mielellään tasarahan.

Nuorisopasseilla on oikeutettu sisäänpääsyyn Kinokellarin mihin tahansa elokuvanäytökseen ikärajan mukaan. Lippua lunastettaessa on esitettävä Tiäksää-, Ekstiä- tai Kaistiät-passi.

 

Kinokellarin kevätmatineakausi 2022 Promenadikeskuksessa alkaa Finnkinon väliaikaisen keskeytyksen jälkeisen avautumisen myötä. Ohjelmisto julkaistaan tilanne huomioiden.

 

Kinokellarin esityksissä on käytössä koronapassi.

Koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta.
Esityksissä on voimassa myös kasvomaskisuositus.
Koronapassia näyttämällä asiakas todentaa täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin.

Näin toimit:
1.    Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta
2.    Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi saapuessasi Kinokellariin joko tulosteena tai mobiililaitteelta. Esitä myös henkilöllisyystodistus pyydettäessä.
3.    Saavu ajoissa, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.

Avin tiedote

THL:n ohje koronatodistuksen hankkimiseen