Liikuntapaikkojen varaukset

Porin sivistystoimialan tilavarauksista voivat erilaiset, lähinnä porilaiset seurat ja yhdistykset, sekä ryhmät ja porukat varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja liikuntapaikoilta ja leirikeskuksista (Tammi, Levo).

Vakiovuorojen hakemukset eri tiloihin on toimitettava tilavarauksiin määräaikaan mennessä käyttämällä vuorojen hakulomaketta. Nettilomake pitää täyttää jokaisesta tilasta ja päivästä erikseen palaamalla tähän näkymään ja avaamalla linkki lomakkeeseen uudestaan. Uutta lomaketta täytettäessä ei saa käyttää selaimen paluunäppäintä. 

Pdf-lomakkeen voi palauttaa käyntiosoitteeseen Tiedepuisto 4, C-rakennus, 3. kerros, palveluaika arkisin klo 9.00-15.00 tai postiosoitteeseen Porin kaupungin sivistystoimiala, Tilavaraukset, PL 121, 28101 Pori. 

Tilavaraus on aina tehtävä kirjallisesti ja lomakkeeseen on täytettävä kaikki tarvittavat kohdat, myös yhdistyken Y-tunnus tai yhdistyksen rekisterinumero. Mikäli hakijalla ei ole Y-tunnusta, merkitään hakemukseen ryhmän yhteyshenkilön tai varaajan henkilötunnus.

Vapaita vuoroja voi varata myös keskellä kautta. 

Liikuntapaikat-sivulta pääsee tutustumaan liikuntapaikkojen tietoihin ja selaamaan Timmi-varauskalenteria.
Timmissä voi selailla varauksia ja vapaita aikoja kirjautumatta järjestelmään:
Timmi-varauskalenteri -> Varauskalenteri -> Tilojen haku/Tilaprofiili (Resurssit, valitse tilat) -> Kalenteri (Ajankohta, valitse päivät) -> Päivitä kalenteri
Vasemmalta kalenteri-kuvakkeesta (ajankohta) voi valita päivät, talo-kuvakkeesta voi valita tilat (resurssit). Päivittämällä kalenterin saa näkyviin valittujen tilojen varaukset.


Tilavarausten yhteystiedot:

tilavaraus(@)pori.fi tai puh. 044 701 1427

Tilavarausten asiakaspalvelupiste sijaitsee Teknologiakeskus Pripolin C-rakennuksen 3. kerroksessa osoitteessa Tiedepuisto 4 ja on avoinna arkisin kello 9.00-15.00.  

Suurtapahtumia suunniteltaessa ensimmäinen yhteydenotto Visit Poriin: eija.joensuu(@)visitpori.fi