Terveys ja hyvinvointi -tapahtuma

Liikuntapalvelut järjestää terveys ja hyvinvointi -tapahtuman nuorisotalolla (Isolinnankatu 12) keskiviikkona 12.10.2022 klo 10-18

Tule hakemaan vinkkejä liikkumisesta, ravitsemuksesta ja muusta hyvinvoinnin edistämiseen liittyvästä tapahtumassa paikalla olevilta asiantuntijoilta. 

Tapahtumassa voit mittauttaa terveyskuntosi helpolla ja nopealla testillä, josta saat henkilökohtaiset raportit sekä yhteispalautteen. Mittaukseen ilmoittaudutaan ennakkoon LiikU ry:n verkkosivujen kautta. Ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka mukana tulevan linkin kautta sinulla on vielä mahdollisuus perua ilmoittautumisesi. 
Osallistujat mitataan helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella kuntotestillä: kehonkoostumus, kestävyyskunto ja puristusvoima. 
Testausta varten täytetään taustatieto- ja suostumuslomake, joka on hyvä ottaa mukaan tapahtumaan. Lomakkeen voi täyttää myös paikan päällä.
Lisätietoja kuntotestauksesta ja ohjeet testiin tuloa varten. 

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjät: Porin liikuntapalvelut yhteistyössä Liiku Ry, Porin kulttuuripalvelut, Porin ennaltaehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö, Porin seudun diabeetikot ja Porin perusturva

Teveys ja hyvinvointi -tapahtuma

Ota yhteyttä:

Jenni Taimi
Liikunnanohjaaja
Sivistystoimiala
Liikunta- ja nuorisoyksikkö / Liikunnan ohjaus ja kuntoliikunta
Presidentinpuistokatu 6 28130 Pori