Kinokellari

Kinokellari on tarjonnut yleisölle laatuelokuvia vuodesta 1978. Esitykset ovat keskiviikkoisin klo 16 Promenadikeskuksessa Finnkinon salissa 5 (Yrjönkatu 17). Huomaathan pitkien elokuvien normaalista poikkeavan alkamisajan. Lippuja (à 5 €) voi ostaa vain käteisellä Finnkinon myyntipisteestä näytöspäivänä klo 14 alkaen.

Nuorisopassilla on oikeutettu yhteen (1) sisäänpääsyyn Kinokellain mihin tahansa elokuvanäytökseen ikärajan mukaan. Lippua lunastettaessa on esitettävä Tiäksää-, Ekstiä- tai Kaistiät-passi. Lastenelokuvia järjestetään lähiönäytöksinä, joihin on vapaa pääsy.

Matineaesite syksy 2018

MITÄ MEISTÄ PUHUTAAN (Hva vil folk si)

Ohjaus: Iram Haq

Ke 17.10. klo 16.00, Sali 5

Kesto: 1 h 46 min

K16

Mitä meistä puhutaan, B-Plan Distribution
Mitä meistä puhutaan, by rajoitettu_b_plan_distribution_mita-meista_puhutaan

Oslossa asuva 16-vuotias Nisha (Maria Mozhdah) elää kaksoiselämää. Kotona perheen kesken hän on kunniallinen pakistanilainen tytär, mutta kodin ulkopuolella hän viettää tavallista norjalaisteinin arkea. Kavereiden kanssa hengaillaan, käydään bileissä – ja ihastutaan.

Nishan kaksi elämää törmäävät, kun isä (mm. Piin elämästä tuttu Adil Hussain) yllättää hänet poikaystävän kanssa. Isä kantaa huolta perheen kunniasta ja tekee dramaattisen päätöksen: Nisha lähetetään heti asumaan sukulaisten luo Pakistaniin, missä hän joutuu sopeutumaan vanhempiensa kulttuuriin itselleen täysin vieraassa maassa.

Mitä meistä puhutaan on palkitun ohjaaja-käsikirjoittaja Iram Haqin omiin kokemuksiin pohjautuva väkevä draama rohkeasta nuoresta naisesta, jonka on etsittävä oma polkunsa kahden kulttuurin välissä. Elokuva on ollut kotimaassaan yleisömenestys ja palkittu lukuisilla festivaaleilla ympäri maailmaa.

 

 Huom! Viikolla 43 Kinokellarin matineat ovat syystauolla.          

 

LASTENELOKUVAT LÄHIÖISSÄ:
 

IHMEPERHE 2

Ohjaus: Brad Bird

Kesto: 2 h 6 min

K7/4

Esitykseen on vapaa pääsy.

Söörmarkun Nuorisoseurojentalo

Lauantaina 20.10. klo 16.30

Lippuvaraukset:  soormarkkukn@gmail.com (nimi ja lukumäärä)

Huom.: Paikkoja rajoitettu määrä

 

Ihmeperhe 2, Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ihmeperhe 2, by rajoitettu_walt_disney_studios_motion_pictures_ab

Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään "normaalin" arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.

Elokuvan alussa on lyhyt (n. 8 min) kestävä animaatio "BAO".

Huom! Erittäin valoherkät katsojat saattavat kokea osan elokuvan kohtauksista vauhdikkaiksi.

 

 

 


Yhteystiedot: kulttuuriassistentti Helvi Selesmaa, helvi.selesmaa@pori, p. 044 701 9107