Kinokellari

Kinokellari on tarjonnut yleisölle laatuelokuvia vuodesta 1978. Esitykset ovat keskiviikkoisin klo 16 Promenadikeskuksessa Finnkinon salissa 5 (Yrjönkatu 17). Huomaathan pitkien elokuvien normaalista poikkeavan alkamisajan. Lippuja (à 5 €) voi ostaa vain käteisellä Finnkinon myyntipisteestä näytöspäivänä klo 14 alkaen.

Nuorisopassilla on oikeutettu yhteen (1) sisäänpääsyyn Kinokellain mihin tahansa elokuvanäytökseen ikärajan mukaan. Lippua lunastettaessa on esitettävä Tiäksää-, Ekstiä- tai Kaistiät-passi. Lastenelokuvia järjestetään lähiönäytöksinä, joihin on vapaa pääsy.

Matineaesite syksy 2018

Kinokellarin elokuvamatineat jatkuvat keväällä 2019 Promenadikeskuksessa keskiviikkoiltapäivisin. Ohjelmisto julkaistaan helmikuussa.

LASTENELOKUVAT LÄHIÖISSÄ:

THE GRINCH

Ohjaus: Scott Mosier, Yarrow Cheney

Kesto: 1 h 30 min

Ikäraja: K7/4

Esityksiin on vapaa pääsy.

The Grinch, Finnkino
The Grinch, by rajoitettu_the_grinch_finnkino

Synopsis

Suomeksi puhuttu 2D-versio.

Äkäpussi Grinch aikoo varastaa joulun, mutta pienen tytön joulumieli sulattaa hänen sydämensä. Illuminationin ja Universal Picturesin kahdeksas pitkä animaatioelokuva on hauska ja lämminhenkinen tarina joulun hengestä ja sinnikkyydestä, joka pohjautuu Dr. Seussin tunnettuun lastenkirjaan.

Grinch asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia.

Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina ja pyydystää jopa vastahakoisen poron rekeään vetämään.

Samaan aikaan kylässä pieni tyttö suunnittelee ystävineen kepposta joulupukille. Hän haluaa napata joulupukin kiittääkseen tätä yksinhuoltajaäitinsä saamasta avusta. Kun joulu lähenee, lasten hyvää tarkoittavat aikeet joutuvat törmäyskurssille Grinchin katalien suunnitelmien kanssa.

 

Lattomeren Nuorisoseurantalo:

Tiistaina 20.11. klo 18

 

Ahlaisten Nuorisotila:

Lauantaina 24.11. klo 16

 

Lyttylän kylätalo:

Keskiviikkona 28.11. klo 18

 

Pihlavan vanha koulu:

Maanantaina 3.12. klo 18

 

Viasveden VPK:n talo:

Keskiviikkona 5.12. klo18

 

Reposaaren yläkoulun juhlasali:

Tiistaina 11.12. klo 18

 

Söörmarkun Nuorisoseurojentalo:

Launtaina 15.12. klo 16.30  Paikkavaraukset: soormarkkukn@gmail.com (imi ja lukumäärä)

Huom: Paikkoja rajoitettu määrä

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot: kulttuuriassistentti Helvi Selesmaa, helvi.selesmaa@pori, p. 044 701 9107