Kinokellari

Kinokellari on tarjonnut yleisölle laatuelokuvia vuodesta 1978. Esitykset ovat keskiviikkoisin klo 16 Promenadikeskuksessa Finnkinon salissa 5 (Yrjönkatu 17). Huomaathan pitkien elokuvien normaalista poikkeavan alkamisajan. Lippuja (à 5 €) voi ostaa vain käteisellä Finnkinon myyntipisteestä näytöspäivänä klo 14 alkaen.

Nuorisopassilla on oikeutettu yhteen (1) sisäänpääsyyn Kinokellain mihin tahansa elokuvanäytökseen ikärajan mukaan. Lippua lunastettaessa on esitettävä Tiäksää-, Ekstiä- tai Kaistiät-passi. Lastenelokuvia järjestetään lähiönäytöksinä, joihin on vapaa pääsy.

 

RIVIEN VÄLISSÄ  (Doubles vies)

Ohjaus: Olivier Assayas

Ke 16.10. klo 16.00, Sali 5

Kesto: 1 h 47 min

K12

Rivien välissä, Cinema Mondo
Rivien välissä, by rajoitettu_rivien_välissä_cinema_mondo

Synopsis:

Alain on menestynyt pariisilainen kirjakustantaja. Hän on tehnyt yhteistyötä kirjailija Leonardin kanssa vuosikausia ja he ovat läheisiä ystäviä. Siksi Alainille on erityisen vaikeaa kertoa, että Leonardin uusi kirja on julkaisukelvoton. Asia, josta Alainin vaimo on täysin eri mieltä. Hän on puolestaan vakuuttunut, että kyseessä on Leonardin suuri mestariteos…
RIVIEN VÄLISSÄ on Kesähetket ja Clouds of Sils Maria -elokuvat ohjanneen Olivier Assayasin uusi kirpeä ja veitsenterävä ihmissuhdekomedia.

Kieli: ranska / Tekstitys: suomi & ruotsi
Elokuvasäätiön ohjelmistotuki 2019

Arvostelut
 

"nautinnollisen älykäs komedia" -Gloria

"naurattaa ja viihdyttää" -HS

 

 

Huom. Viikolla 43 Kinokellari on syystauolla.

 

Yhteystiedot: kulttuuriassistentti Helvi Selesmaa, helvi.selesmaa@pori, p. 044 701 9107