Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeet Promenadisalin konsertteihin

Tervetuloa konserttiin – turvallisesti. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen pyydämme ottamaan huomioon muutamia turvallisuusohjeita.
Graafinen kuvitus Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeistukseen. Valkoiset kuvat oranssilla pohjalla. Liput. Kipeä ihminen. Käsienpesu. Käsidesi. Turvaväli. Kasvomaski.

LIPUT 
Pori Sinfoniettan lipunmyynti tapahtuu Ticketmaster-lippupalvelun kautta. Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkkopalvelusta osoitteesta Ticketmaster.fi ja kirjautumalla palveluun. Myyntipisteet Porissa ovat Visit Pori (Yrjönkatu 13), Prisma Länsi-Pori ja Prisma Mikkola. Korona-aikana edellytämme, että jokaisella konserttiin tulevalla on paikkalippu. Tämä koskee myös kymppi- ja lahjakortteja. Korteilla on mahdollista lunastaa paikkalippu toimitus- ja tilausmaksua vastaan Visit Porista.

Kevätkaudella 2022 kaikki paikat ovat myynnissä. Lippujen paikkanumerot ovat käytössä, mutta halutessaan salissa voi myös siirtyä toiselle vapaana olevalle paikalle.
 

TULE VAIN TERVEENÄ 
Tule konserttiin vain, jos tunnet itsesi täysin terveeksi. Mikäli sairastut, jo hankitun lipun voi palauttaa Ticketmasteriin tai vaihtaa tulevaan Pori Sinfoniettan konserttiin lippukaupan ehtojen mukaisesti.
 

VAATESÄILYTYS 
Eteispalvelu toimii normaalisti. Päällysvaatteita ei saa enää viedä mukanaan saliin. Vältä tungosta vaatesäilytyksessä asioidessasi.
 

VÄLIAIKA
Promenadisalin konserteissa on Concierto del Sur -konseertista alkaen jälleen noin 20 minuutin väliaika.
 

HYGIENIA 
Huolehdi omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Promenadikeskuksen aulassa ja wc-tiloissa on tarjolla käsidesiä. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua. Suojaa suusi ja nenäsi kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen nenäliinaan, kun yskit tai aivastat. Vältä kättelyä ja halaamista. 
 

KASVOMASKIT 
Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä konserttisalissa.
Satasairaalan ohjeistus
 

CAFE PROMENADI 
Cafe Promenadi palvelee konserttiasiakkaita ennen konsertin alkua. Asiakkaiden käytössä on käsidesiä ja käsien pesu onnistuu Promenadikeskuksen aulan wc-tiloissa. Kahvilan asiakkaita toivotaan huomioimaan riittävät välit muihin asiakkaisiin. Pyydämme asiakkaita maksamaan kortti- ja lähimaksulla mikäli mahdollista. 
 

TURVALLISTA KONSERTTIA!
Jos sinulla on kysymyksiä turvallisuusasioihin liittyen, voit olla yhteydessä orkesteriin ositteeseen sinfonietta@pori.fi tai toimiston puhelinnumeroon 044 701 1096.
Konsertti-iltoina henkilökuntamme auttaa ja opastaa turvallisuusasioissa.