Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeet Promenadisalin konsertteihin

Tervetuloa konserttiin – turvallisesti. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen pyydämme ottamaan huomioon muutamia turvallisuusohjeita.
Graafinen kuvitus Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeistukseen. Valkoiset kuvat oranssilla pohjalla. Liput. Kipeä ihminen. Käsienpesu. Käsidesi. Turvaväli. Kasvomaski.

LIPUT 
Pori Sinfoniettan lipunmyynti tapahtuu Ticketmaster-lippupalvelun kautta. Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkkopalvelusta osoitteesta ticketmaster.fi ja kirjautumalla palveluun. Myyntipisteet Porissa ovat Visit Pori (Itäpuisto 7), Sokos Pori ja Prisma Mikkola. 

Syksyllä 2020 edellytämme, että jokaisella konserttiin tulevalla on paikkalippu. Tämä koskee myös kymppi- ja lahjakortteja sekä muita kortteja. Korteilla on mahdollista lunastaa paikkalippu toimitus- ja tilausmaksua vastaan Visit Porista (Itäpuisto 7). Kymppikortilla on mahdollista lunastaa lippu myös Sokoksen lipunmyyntipisteeltä. 
 

TULE VAIN TERVEENÄ 
Tule konserttiin vain, jos tunnet itsesi täysin terveeksi. Mikäli sairastut, jo hankitun lipun voi palauttaa Ticketmasteriin tai vaihtaa tulevaan Pori Sinfoniettan konserttiin lippukaupan ehtojen mukaisesti. 
 

PORRASTETUT SAAPUMISAJAT 
Toivomme, että yleisö saapuu saliin sektoreittain: parvi (takaparvi) 20 minuuttia ennen konsertin alkua, sivuparvi 15 minuuttia ennen konsertin alkua ja permanto 10 minuuttia ennen konsertin alkua. 
 
Kello 19 alkavissa konserteissa
18:40 – Parvi (takaparvi) vasen ja oikea 
18:45 – Sivuparvet vasen ja oikea 
18:50 – Permanto vasen ja oikea 
 

VÄLIAIKA 
Pori Sinfoniettan konsertit järjestetään toistaiseksi ilman väliaikaa. Konsertit kestävät reilun tunnin. 
 

VAATESÄILYTYS 
Eteispalvelu ei ole toiminnassa normaalisti. Aulassa on vapaaehtoinen ja maksuton itsepalvelunarikka, joka suljetaan konsertin ajaksi. Päällysvaatteet saa ottaa mukaan saliin.
 

TURVAVÄLIT 
Promenadisalin yleisömäärä on rajattu. Saliin otetaan turvavälit huomioiden noin 170 kuulijaa. Käytössä on joka toinen penkkirivi ja joka toinen paikka. Kaksi ensimmäistä penkkiriviä ovat poissa käytöstä. 

Noudata pääsylipussasi olevaa paikkamerkintää. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat halutessaan siirtyä vierekkäisille paikoille niin, että turvaväli seurueen ulkopuolisiin kuulijoihin säilyy. Konsertin jälkeen muista turvaväli poistuessasi salista. Anna salin reunapaikoilla istuvien poistua ensin. 

Pidä 1–2 metrin turvaväli muihin myös jonottaessasi ja yleisötiloissa. Saavuttuasi siirry suoraan omalle paikallesi. Vältä turhaa kulkemista. 
 

HYGIENIA 
Huolehdi omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Promenadikeskuksen aulassa ja wc-tiloissa on tarjolla käsidesiä. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua. 

Suojaa suusi ja nenäsi kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen nenäliinaan, kun yskit tai aivastat. Vältä kättelyä ja halaamista. 
 

KASVOMASKIT 
Alueellinen työryhmä suosittelee vakavasti suu-nenäsuojuksen laajaa käyttöä koko Satakuntaan THL:n kiihtymisvaiheen suosituksen mukaisesti. Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti kaikille julkisissa sisätiloissa.

Satasairaalan ohjeistus
 

KÄSIOHJELMAT 
Käsiohjelmia ei jaeta, vaan ne tulee ottaa itse joko Promenadikeskuksen aulassa sijaitsevilta pöydiltä tai salin ovilla sijaitsevilta pöydiltä.
 

CAFE PROMENADI 
Cafe Promenadi palvelee konserttiasiakkaita ennen konsertin alkua. Asiakkaiden käytössä on käsidesiä ja käsien pesu onnistuu Promenadikeskuksen aulan wc-tiloissa. Kahvilan asiakkaita toivotaan huomioimaan turvavälit. Pyydämme asiakkaita maksamaan kortti- ja lähimaksulla mikäli mahdollista. 
 

TURVALLISTA KONSERTTIA!  

Erikoisjärjestelyillä pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja huolehtimaan yleisömme ja henkilöstömme turvallisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Noudatamme OKM:n ja THL:n  terveysturvallisuusohjeita  ja esittävien taiteiden yhdessä laatimia ohjeita yleisö- ja henkilöstöturvallisuudessa sekä paikallisia että alueellisia suosituksia.

Jos sinulla on kysymyksiä turvallisuusasioihin liittyen, voit olla yhteydessä orkesteriin ositteeseen sinfonietta@pori.fi tai toimiston puhelinnumeroon 044 701 1096. 

Konsertti-iltoina henkilökuntamme auttaa ja opastaa turvallisuusasioissa.