Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeet Promenadisalin konsertteihin

Tervetuloa konserttiin – turvallisesti. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen pyydämme ottamaan huomioon muutamia turvallisuusohjeita.
Graafinen kuvitus Pori Sinfoniettan turvallisuusohjeistukseen. Valkoiset kuvat oranssilla pohjalla. Liput. Kipeä ihminen. Käsienpesu. Käsidesi. Turvaväli. Kasvomaski.

KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ
Pori Sinfoniettan tilaisuuksissa on käytössä koronapassi kaikissa loppukauden konserteissa Porissa. Esitystoiminta jatkuu muuten normaalisti. Koronapassia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta konserttikävijöiltä.

Osallistuessasi konserttiin varaudu esittämään koronapassi ja henkilöllisyystodistus. Lataa koronapassi hyvissä ajoin ennen konserttiin saapumista. Konserteissa on edelleen voimassa myös kasvomaskisuositus.

Koronapassi otetaan käyttöön Lounais-Suomen aluehallintoviraston kiellettyä sisätiloissa järjestettävät yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Satakunnassa ilman koronapassia. Määräys on voimassa Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella 22.11.-22.12.2021.

Koronapassia näyttämällä asiakas todentaa täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä orkesterin toimistoon osoitteeseen sinfonietta@pori.fi.

Näin toimit:

  1. Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta 
  2. Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi saapuessasi konserttiin joko tulosteena tai mobiililaitteelta. Esitä myös henkilöllisyystodistus pyydettäessä.
  3. Saavu ajoissa, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.

 

LIPUT 
Pori Sinfoniettan lipunmyynti tapahtuu Ticketmaster-lippupalvelun kautta. Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkkopalvelusta osoitteesta ticketmaster.fi ja kirjautumalla palveluun. Myyntipisteet Porissa ovat Visit Pori (Yrjönkatu 13), Prisma Länsi-Pori ja Prisma Mikkola. 

Syksyllä 2021 edellytämme, että jokaisella konserttiin tulevalla on paikkalippu. Tämä koskee myös kymppi- ja lahjakortteja. Korteilla on mahdollista lunastaa paikkalippu toimitus- ja tilausmaksua vastaan Visit Porista (Yrjönkatu 13).
 

TULE VAIN TERVEENÄ 
Tule konserttiin vain, jos tunnet itsesi täysin terveeksi. Mikäli sairastut, jo hankitun lipun voi palauttaa Ticketmasteriin tai vaihtaa tulevaan Pori Sinfoniettan konserttiin lippukaupan ehtojen mukaisesti. 
 

SAAVU AJOISSA
Toivomme yleisön saapuvan ajoissa, jotta koronapassien tarkastamiseen ja saliin saapumiseen jää riittävästi aikaa.
 

VÄLIAIKA 
Pori Sinfoniettan konsertit järjestetään toistaiseksi ilman väliaikaa. Konsertit kestävät reilun tunnin. 
 

VAATESÄILYTYS 
Eteispalvelu toimii normaalisti. Päällysvaatteita ei saa enää viedä mukanaan saliin.
 

RIITTÄVÄT ETÄISYYDET
Promenadisalissa käytössä on joka toinen paikka.

Noudata pääsylipussasi olevaa paikkamerkintää. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat halutessaan siirtyä vierekkäisille paikoille niin, että riittävä etäisyys seurueen ulkopuolisiin kuulijoihin säilyy. Konsertin jälkeen muista turvaväli poistuessasi salista. Anna salin reunapaikoilla istuvien poistua ensin. 

Pidä riittävä turvaväli muihin myös jonottaessasi ja yleisötiloissa. Saavuttuasi siirry suoraan omalle paikallesi. Vältä turhaa kulkemista. 
 

HYGIENIA 
Huolehdi omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Promenadikeskuksen aulassa ja wc-tiloissa on tarjolla käsidesiä. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua. 

Suojaa suusi ja nenäsi kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen nenäliinaan, kun yskit tai aivastat. Vältä kättelyä ja halaamista. 
 

KASVOMASKIT 
Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä konserttisalissa.
Satasairaalan ohjeistus
 

CAFE PROMENADI 
Cafe Promenadi palvelee konserttiasiakkaita ennen konsertin alkua. Asiakkaiden käytössä on käsidesiä ja käsien pesu onnistuu Promenadikeskuksen aulan wc-tiloissa. Kahvilan asiakkaita toivotaan huomioimaan turvavälit. Pyydämme asiakkaita maksamaan kortti- ja lähimaksulla mikäli mahdollista. 
 

TURVALLISTA KONSERTTIA!  

Erikoisjärjestelyillä pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja huolehtimaan yleisömme ja henkilöstömme turvallisuudesta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Noudatamme OKM:n ja THL:n  terveysturvallisuusohjeita  ja esittävien taiteiden yhdessä laatimia ohjeita yleisö- ja henkilöstöturvallisuudessa sekä paikallisia että alueellisia suosituksia.

Jos sinulla on kysymyksiä turvallisuusasioihin liittyen, voit olla yhteydessä orkesteriin ositteeseen sinfonietta@pori.fi tai toimiston puhelinnumeroon 044 701 1096

Konsertti-iltoina henkilökuntamme auttaa ja opastaa turvallisuusasioissa.