Nuoret

Music Against Drugs iltatapahtuma
Music Against Drugs ry järjestää ilmaisen iltatapahtuman perjantaina 14.12.2018 klo 18-23 Porin keskustan nuorisotalolla.
Porin kirjastoauto 1968-2018
Keksi nimi Porin kirjastoautolle ja osallistu nimikilpailuun kirjaston toimipisteissä tai kirjaston omalla Facebook-sivulla.
Eau de Pori -tuoksu talvimaisemassa
Porin kaupunki toteuttaa toiminnallisen joulukalenterin, jossa vinkkien kautta esitellään kaupungin palveluita ja metsästetään Eau de Pori -tuoksuja. Vihje kaupungin toiminnasta ja lahjakortin sijainnista julkaistaan Facebookissa.
Yleisövuorot tekojääradalla
Tekojääradan normaalit yleisövuorot ovat alkaneet. Yleisövuoroja on niin mailallisia kuin mailattomia.
Peruskiveen suljetut tavarat
Aittaluodon teollisuusalueella on tehty vuoden 2018 kesän ja syksyn aikana maanrakennus- paalutus ja perustustöitä. Maamassoja on käsitelty tällä hetkellä arviolta 22 000 tonnia ja paaluja tehty yli 400 kappaletta.
Yrjönkadun ja Hallituskadun risteyksen tietyön aikaiset liikennejärjestelyt
Kaivinkoneen rikkoutuminen keskeytti työt tänään aamupäivällä. Työn keskeytys siirtää risteysalueen valmistumista ensi viikkoon. Sääolosuhteista riippuen asfaltointi suoritetaan joko maanantain 3.12. tai tiistain 4.12. aikana. Liikennejärjestelyt puretaan töiden valmistuttua.
Itsenäisyyspäivä 2018 sankariristi
Itsenäisyyspäivää juhlistetaan Porissa perinteisin menoin. Muistohetki ja seppeltenlasku on Keski-Porin kirkon sankariristillä 6. joulukuuta kello 11. Pääjuhla on Promenadisalissa kello 13.
Yrjönkadun ja Hallituskadun risteyksen tietyön aikaiset liikennejärjestelyt
Yrjönkadun ja Hallituskadun risteysalue suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä keskiviikkoaamuna 28. marraskuuta kello 7. Risteyksessä tehdään perusparannus- ja asfaltointityötä, ja työn on tarkoitus valmistua perjantaina 30. marraskuuta.
Subscribe to feed