Nuorisopassit

Nuorisopasseilla porilaiset 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset voivat osallistua ilmaiseksi erilaisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin. Lisäksi 5.- ja 6.-luokkalaiset pääsevät passeilla uimaan maksutta 43 kertaa uimahalleissa ja maauimalassa. Lisäksi passeissa voi olla kohdennettuja etuja.

Edut ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024 ajan (1.9.2023-1.6.2024) toimipaikkojen aukioloajat huomioiden tai edun yhteydessä mainittuna rajattuna aikana. Passiedut päivittyvät pitkin vuotta. Passi on henkilökohtainen. Luokka-asteittain edut löytyvät oheisten linkkien takaa.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Sähköinen passi voidaan asentaa Android- ja iOS-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttö edellyttää huoltajan suostumusta Wilmassa. Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin koululta. Katso tarkemmat ohjeet Passien käyttö -sivulta.

Sähköinen passin käyttöön ja teknisiin haasteisiin apua saa sähköpostiosoitteesta nuorisopassi@edupori.fi.

Lisätietoja:

Asiantuntija Mari Aarikka puh. 044 701 1579
Asiantuntija Petriina Pelto-Piri puh. 050 596 9488