Nuorisopassit

Koronatilanteesta johtuen valtaosa passieduista on pois käytöstä 31.5. saakka.

Nuorisopasseilla porilaiset 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset voivat osallistua ilmaiseksi erilaisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin. Lisäksi 5.- ja 6.-luokkalaiset pääsevät passeilla uimaan maksutta kerran viikossa.

Edut ovat voimassa lukuvuoden 2019-2020 ajan (2.9.2019-30.5.2020) toimipaikkojen aukioloajat huomioiden tai edun yhteydessä mainittuna rajattuna aikana. Passi on henkilökohtainen.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Sähköinen passi voidaan asentaa Android- ja iOS-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttäminen ei vaadi internet-yhteyttä puhelimessa, lukuun ottamatta Porin Linjojen matkoja. Mikäli oppilaalla ei ole internetyhteyttä puhelimessa, hän voi ladata passin koulun langattomassa verkossa. Pääsääntöisesti passiin kirjaudutaan koulun sähköpostitunnuksilla. Lokakuun alusta eteenpäin passin käyttö edellyttää huoltajan suostumusta Wilmassa.

Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin koululta.

Nuorten tekemiä videoita nuorisopasseista löytyy kaupungin Youtubessa:

Sähköinen passin käyttöön ja teknisiin haasteisiin apua saa sähköpostiosoitteesta nuorisopassi@edupori.fi.

Lisätietoja:

Suunnittelija Mari Korhonen
Puh. 044 701 5961