AJANKOHTAISTA

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset poiminnat tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Opetustunnit ovat alkaneet tällä viikolla Palmgren-konservatoriolla. Syksyn tulevista tapahtumista kerromme lisää elokuun loppupuolella.

Olemme lähettäneet sähköpostia taiteen perusopetuksen laajaan oppimäärään valituille uusille opiskelijoille ja heidän huoltajilleen. Oppilaspaikkoja voi vapautua vielä elokuun aikana, jolloin voimme mahdollisesti ottaa lisää uusia oppilaita taiteen perusopetukseen. Saatamme siis lähettää vielä henkilökohtaisesti tietoa valintakokeisiin osallistuneille hakijoille, kun oppilaspaikkoja vapautuu. 

Käytämme Wilmaa tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Opiskelupaikan voi vahvistaa aktivoimalla lähettämämme henkilökohtaisen Wilma-avainkoodin.

Palmgen-konservatoriolla voi opiskella musiikkia myös avoimella osastolla. Avoimelle osastolle voi hakeutua tänä lukuvuonna mm. pianoon, vapaasäestykseen, puupuhaltimiin (nokkahuiluun, fagotti, oboe), vaskisoitinten tunneille sekä laulutunneille. Oppilaspaikkoja on rajallisesti. Haku avoimelle osastolle avautuu 21.8.2019 kotisivujemme hakeminen-osioon.


Palmgren-konservatoriossa toimii musiikkikirjasto ja sen yhteydessä soitinlainaamo. Kirjasto
on tarkoitettu konservatorion oppilaiden, opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön. Lisätietoja
soittimen lainaamisesta saat kirjaston henkilökunnalta ja Wilman kirjastotiedotteesta.

*********************************************************************

Pidätämme oikeudet muutoksiin.