AJANKOHTAISTA

Toukokuussa... 

********************************************************************

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset poiminnat tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Lisää tietoa löydät klikkaamalla linkkejä eli sinisellä näkyviä tekstiosuuksia. Tulevat tapahtumat löydät kohdasta Konsertit ja keikat

*********************************************************************

Toukokuussa...

Palmgren-konservatorion taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän musiikkiopintoihin on mahdollista hakea 15.5.2019 asti. Tutustu opetustarjontaamme kotisivujemme osiossa opetus. Hakulomakkeen pääset täyttämään kotisivujemme osiossa hakeminen.

Kevään päätösjuhlana Spring Jamboree -festivaalilla kuullaan soolo- ja kamariesityksiä, orkestereita ja talon bändejä. Tänä keväänä muskarilaiset esittävät Hölmöläistarinan. Esityksessä on mukana myös kansanmusiikkiyhtye Kamut. Konserttien ajankohdat löydät kohdasta konsertit ja keikat.

Tervetuloa mukaan Palmgren-konservatorion Tuki ry:n toimintaan! Palmgren-konservatorion Tuki ry myönsi helmikuussa apurahaa kolmelle opiskelijalle. Lisäksi yhdistys jakaa stipendejä opiskelijoille vuosittain lukuvuoden päättäjäiskonsertissa.

*********************************************************************

Pidätämme oikeudet muutoksiin.