AJANKOHTAISTA

Huhtikuussa... 

********************************************************************

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset poiminnat tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Lisää tietoa löydät klikkaamalla linkkejä eli sinisellä näkyviä tekstiosuuksia.

Tulevat tapahtumat löydät kohdasta Konsertit ja keikat. Musiikkiesityksiä voi kuulla muun muassa keskiviikkokonserttien sarjassa, aulasoitoissa ja bändi-illoissa sekä opettajien luokkakonserteissa. Konservatorion oppilailla ja opiskelijoilla on myös omia konsertteja ja musiikki-iltoja.

*********************************************************************

Huhtikuussa...

Hakuaika Palmgren-konservatorioon eli taiteen perusopetuksen laajaan oppimäärän musiikkiopintoihin on ajalla 1.4 - 7.5.2019. Tutustu opetustarjontaamme kotisivujemme osiossa opetus. Hakulomakkeen pääset täyttämään kotisivujemme osiossa hakeminen.

Huhtikuun aikana Palmgren-konservatoriolla on useita luokkakonsertteja, joissa on mahdollisuus kuulla eri soittimille sävellettyä musiikkia. Esillä ovat muun muassa piano, viulu, alttoviulu, sello, kitara, lyömäsoittajat, vaskisoittimet ja laulajat. Tervetuloa tapahtumiimme ja tutustumaan näin talon toimintaan! Konserttien ajankohdat löydät kohdasta konsertit ja keikat.

Jatkolomakkeen täyttämisen aika on käsillä. Palmgren-konservatorion taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän oppilaat ilmoittavat opintojen jatkumisesta tai keskeyttämisestä ajalla 1.4.-22.4 omien sivujen kautta Wilmassa.

Tervetuloa mukaan Palmgren-konservatorion Tuki ry:n toimintaan! Palmgren-konservatorion Tuki ry myönsi helmikuussa apurahaa kolmelle opiskelijalle. Lisäksi yhdistys jakaa stipendejä opiskelijoille vuosittain lukuvuoden päättäjäiskonsertissa.

*********************************************************************

Pidätämme oikeudet muutoksiin.