Uutisarkisto

Geriatrinen osasto
Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) maanantaina alkavaan poliittiseen lakkoon varaudutaan perusturvan alueella huolehtien potilaiden perustarpeista ja potilasturvallisuudesta. Suunnitteilla oleva lakko vaikuttaa perusturvan alueella työskenteleviin laitoshuoltajiin ja heidän tekemäänsä siisteyteen ja aterioihin liittyvään työhön.
Satakunnan Museon tutkijakarhu
JHL:n lakon vuoksi Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki ja Rosenlew-museo ovat suljettuina tiistaina 23.10. Rakennuskulttuuritalo Toivo on avoinna normaalisti.
Satama
Satamaoperaattori Oy M. Rauanheimo Ab on ostanut Tallinnan Muugan terminaalin laitteet ja pystyttää ne Poriin, Tahkoluodon satamaan. Investoinnin myötä sataman toiminnasta tulee tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Laitteet ovat tuotannollisessa toiminnassa arvioilta noin vuoden kuluttua.
Kansalaisopisto kuvataide
Porin Liinaharjan vastaanottokeskuksessa aloitetaan yhteisöllinen taideprojekti, jossa maalataan iloa ja valoa talon sisäpinnoille. Taidetta tehdään naisilta naisille: mukana on vastaanottokeskuksen naisia lastensa kanssa, ja mukaan kutsutaan myös kaikki porilaiset naiset ja lapset.
Porin urheilutalo
Vuorohakemukset liikuntatiloihin ja leirikeskuksiin on jätettävä määräaikaan mennessä. Vapaita vuoroja voi varata myös keskellä kautta.
Pohjoispuisto
Porilaisten koulujen syyslomaa vietetään 22.–28. lokakuuta. Tekemistä riittää tapahtumista itsenäiseen ulkoiluun. Syysloman voi startata jo lauantaina Lempipaikka-tapahtumassa.
Vaahtera
Kaupunginhallitus sai talousarviokäsittelyn valmiiksi toisessa lukemisessa ja lähetti talousarvion kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi 12. marraskuuta pidettävässä kokouksessa.
Juoksevat lapset Kultane-neuvolassa
Porin kaupunginhallituksen talousarvioesitys tuo lastensuojelulle lisähenkilöstöä ensi vuonna. Henkilöresurssin vahvistamisella pyritään varmistamaan lasten ja nuorten riittävä tuki ja suojelu.
Taloja
Porin kaupunginhallitus esittää, että Porin kunnallisveroa korotetaan 20,25 prosenttiin. Veroprosentti on tällä hetkellä 19,75.
Matkakeskuksen lähtölaiturit kesäkuussa 2018 viistoilmakuvassa
Loppuvuoden ajan liikennöitsijä Aaro E. Mäkelä Oy ajaa kaikki päivittäiset linja-autovuorot Merikarvian ja Porin välillä. Tarjonnasta vähenee klo 17.15 Merikarvialta Poriin ajettava vuoro.

Sivut