Suomeen ei tällä hetkellä saavu riittävää määrää BioNTech-Pfizerin Comirnaty –koronarokotetta.
Valtakadulla entisen postitalon kiinteistöllä suoritetaan torstaina 20. tammikuuta sääsuojan nostotöitä. Valtakadun postitalon puoleinen ajokaista välillä Yrjönkatu-Isolinnankatu on suljettuna töiden ajan.
Talviliikkuja -kampanja on pyörähtänyt käyntiin! Nyt kerätään kilometrejä maaliskuun loppuun saakka raikkaan talvikuntoilun merkeissä. LiikU:n ensimmäistä kertaa järjestämässä leikkimielisessä kampanjassa kunnat kisaavat toisiaan vastaan keräten kilometrejä.
Ilmastonmuutoksen ja kaupunkialueiden tiivistymisen aiheuttamat haasteet vaativat tulevaisuudessa enemmän huomiota ja toimenpiteitä. Asiantuntijat Itämeren alueella ovat kehittäneet ratkaisun, jolla pyritään tukemaan hulevesitulvariskien lieventämistä kaupunkialueilla.
Katso Salut d’amour -verkkokonsertti 27.1. kello 19 orkesterin YouTube-kanavalla.
10.1. asetettu vierailukielto jatkuu toistaiseksi Porin perusturvan noro-kohorttiosastona toimivalla akuutti lyhytaikaisosasto T4:lla huoneissa 15-28 noroviruksen aiheuttamien tartuntojen vuoksi.
Porin kaupungin varhaiskasvatus on tarjonnut asiakasperheilleen uutena työmuotona perheohjausta puolen vuoden ajan. Varhaiskasvatus perheiden arjen tukena -hankkeen tavoitteena on tukea vanhemmuutta, perheen hyvinvointia ja toimivaa arkea. Hankkeelle on myönnetty jatkorahoitus vuodelle 2022.
Perusturvan alueella ei enää huomisesta 18.1. alkaen pystytä tekemään tartuntatautipäivärahaan oikeuttavia eristys- tai karanteenipäätöksiä.
Lounais-Suomen AVI:n 14. tammikuuta tekemällä päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Päätöksen myötä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia jatketaan Satakunnassa 28. tammikuuta saakka.
Vanhan linja-autoaseman läheisyydessä osoitteessa Itsenäisyydenkatu 35 tehdään vesikaton vaihtoa, johon liittyen ajokaistoilla suoritetaan alkuviikolla sääsuojan purku- ja nostotöitä. Itsenäisyydenkadun kaksi ajokaistaa suljetaan liikenteeltä ja työt vaikuttavat myös kevyen liikenteen järjestelyihin.

Sivut