Uutisarkisto

Kaavaluonnokset ovat nähtävillä 30.10. asti mielipiteiden esittämistä varten.
Syyskuiset terveiset Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria –hankkeilta. Koronasta huolimatta Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria -hankkeissa on ollut täysi tohina päällä. Sakulttuuria -hankkeessa on käynnistynyt mm. Mielen liike -pilotti Harjavallan sairaalassa ja yhteiskehittämisen ryhmä Euran toimintakeskuksessa yhdessä SATADUUNIA-hankkeen kanssa. Selvin päin Satakunnassa –hankkeen Alkoholin puheeksiottokoulutukset saivat hyvän vastaanoton Eurajoella ja syyskuussa myös kampanjoitiin mm. ikärajavalvonnan puolesta.
Porin skatehalli avaa ovensa maaliskuussa alkaneen tauon jälkeen 1. lokakuuta klo 13.
Porin Vettä ja sen asiakkaita yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut asiakastietojärjestelmä Porin Vesi Online on tullut tiensä päähän ja vaihtuu lokakuun 2020 aikana Suomen Vesitieto Oy:n järjestelmään.
Porin kaupungin tammi-heinäkuun tulosennuste osoitti 35,2 miljoonan euron alijäämää. Kasvaneet verotuloarviot ja valtion budjettiriihessä päätetty uusi tukipaketti ovat kuitenkin parantaneet tulosta ja uusi ennuste kaupungin vuoden 2020 tulokseksi on nyt -27,5 miljoonaa euroa.
Kinokellarin syyskausi Promenadikeskuksessa käynnistyy 30.9. Elokuvaesitykset ovat keskiviikkoiltapäivisin klo 16.00.
Seuraava Pori Sinfoniettan konsertti kuullaan Pori Organ-festivaaleilla torstaina 1.10. kello 19 Keski-Porin kirkossa. Konsertin teemana on ranskalainen kamarimusiikki ja urkusolistina Markku Mäkinen.
Haussa kaksi palotarkastajaa Porin toimialueelle. Jätä hakemus Kuntarekryssä viimeistään 12.10. klo 15:00.
Lokakuussa Porin ja Nakkilan kirjastoissa suunnistetaan satuihin, opetellaan tunnistamaan sieniä, keskustellaan kirjallisuudesta, tavataan hoivarobotti, opitaan digiasioista ja paljon muuta. Tervetuloa tapahtumiin!
Lasten ja muiden luonnonystävien ”Pimeä metsä” -tapahtuma järjestetään Porin Ladun Susisuon toimintakeskuksessa perjantaina 2.10. Paikan päällä on lapsille tarkoitettu tehtäväpolku pimeässä metsässä!

Sivut