Uutisarkisto

Perjantaina 26. huhtikuuta koolla ollut Porin kaupunginhallitus päätti yksimielisesti palauttaa mobiililaitteiden käyttö- ja hankintapolitiikan uudelleen valmisteltavaksi.
Suomen robottirannikolla menee lujaa. Satakunnan robotiikka-, tekoäly- ja automaatioalan yritysten eli Robocoast-klusterin yli sadan yrityksen liikevaihto kasvoi viime vuonna huikeat 25,9 % ja työpaikkojen määrä lisääntyi 7,8 %.
Porin kaupunginhallitus kumoaa sivistyslautakunnan tekemän hankintapäätöksen, joka koski perusopetuksen iltapäivätoiminnan toteutusta. Päätös oli yksimielinen ja tehtiin kokouksessa 26. huhtikuuta.
Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirissä järjestetään lauantaina 4.5. klo 10 – 15 Korjaa ja kunnosta –päivä.
Taavi-sillan asennustyöt on saatu valmiiksi, ja silta on nyt käyttökunnossa. Myös Kirjurinluodon edustan suihkulähde saadaan toimintaan näillä näkymin vielä ennen vappua.
Porin perusturva on aloittanut valvontamenettelyjen ja -prosessien ja valvonnan kokonaisuuden kehittämisen laatimalla sosiaalipalveluiden valvontasuunnitelman. Porin perusturvalautakunta hyväksyi valvontasuunnitelman 24.4. pidetyssä kokouksessaan.
Porin yhteistoiminta-alueella pilotoidaan Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän aloitteesta PoSan sosiaalipäivystyksen siirtoa Porin perusturvan sosiaalipäivystyksen alaisuuteen. Perusturvalautakunta teki asiasta päätöksen 24.4. pidetyssä kokouksessaan.
Tulevana kesänä SuomiAreenassa Porin kaupunki järjestää yhdessä Nuori kirkko ry:n kanssa keskustelun nuorten osallisuudesta. Keskustelua varten kerätään tietoja nuorilta heidän kokemuksistaan osallisuudesta.
Amazing Race Pori 2019 on leikkimielinen ja liikunnallinen joukkuekilpailu 13-29 -vuotiaille nuorille. Tapahtumapäivä on lauantaina 18.5. klo 12-18. Pyöräilyreitit ja tehtävärastit sijaitsevat Porin alueella.
SuomiAreenan 2019 teema tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot konkretisoituu toden teolla tulevana kesänä. Kävijät pääsevät kokeilemaan nykypäivän koulunkäyntiä, kun pääyhteistyökumppani OAJ avaa Porin Lyseon koulun ovet kaikelle kansalle. Pääyhteistyökumppani LähiTapiola puolestaan pohtii tietoturvaa ja tutustuttaa kävijät hakkerointiin. Paikalliset toimijat ovat SuomiAreenassa taas näkyvästi esillä, kun luvassa on niin paikallisesti kiinnostavaa keskustelua kuin kansainvälistä dialogia, tietenkään urheilua unohtamatta.

Sivut