Uutisarkisto

Satakunnan Museo on julkaissut mennyttä ja nykyistä Poria kuvaparein esittelevän valokuvateoksen. Kahden kuvan aika – Pori -kirjan lähtökohtana toimivat vanhat arkistokuvat, joille otettiin nykyaikaiset vastineet täsmälleen samoista kohdista. Uudet kuvat noudattivat vanhojen kuvien rajausta, valoisuutta ja tunnelmaa niin tarkasti kuin mahdollista.
Uimakouluja järjestetään kevään aikana keskustan ja Meri-Porin uimahalleissa 4-10 -vuotiaille. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16. joulukuuta.
Tekninen lautakunta käsittelee 10. joulukuuta Kirjurin kesäravintolan, Pori Jazzin festivaalialueen ja suoja-alueen vuokraamista vuosille 2021–2025. Esityksessä suurin muutos aiempaan vuokrasopimukseen kaupungin ja Pori Jazzin välillä on Kirjurinluodon kesäravintolan vuokraaminen jazzyhdistykselle.
Porissa etsittiin syksyllä kuluneen kesän onnistuneinta ja tykätyintä kesäkukkaistutusta. Kyselyyn saatuja vastauksia käytetään apuna tulevaisuuden istutusten suunnittelutyössä.
Porin kaupunginvaltuusto kokoustaa seuraavan kerran maanantaina 9. joulukuuta. Vuoden viimeistä kokousta voi seurata suorana lähetyksenä.
Suomen Luisteluliiton tapahtumakiertue vierailee Porin tekojäällä keskiviikkona 11.12.
Porin Linjat ajavat itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta perjantai -vuorot ja itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta sunnuntai -vuorot.
Kalasataman nettikamerasta näkymä avautuu laajalti Mäntyluodon satama-alueelle, Kallon saareen sekä aallonmurtajalle.
Circwaste -kohti Kiertotaloutta osahanke Luuppi kutsuu Porin kaupungin työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitaan sekä lainauspalveluja tarjoavia yrityksiä keskustelemaan yhteiskäytön ja lainaamisen edistämisestä Porissa perjantaina 13.12. kello 13.30-15.30.
Porin taidemuseon joulukalenteri tuo sinulle joulun tunnelmaa, iloista mieltä ja väläyksiä näyttelyiden, kokoelmien ja yleisötyön keskeltä. Avaa joulukalenterin luukut Porin taidemuseon Facebookissa [Porin taidemuseo – Pori Art Museum] - ja tiedät, mitä kotikaupungissasi tapahtuu.

Sivut