Uutisarkisto

Taidekilpailun tarkoituksena oli löytää luovia ja monimuotoisia ehdotuksia, joiden pohjalta voitaisiin toteuttaa yksi tai useampi taideteos Otavankatu 8:ssa sijaitsevaan As Oy Porin Otavan Kruunun uudisrakennuskohteeseen
Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma piti järjestää sunnuntaina 18. lokakuuta. Koronaepidemian vuoksi tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna. Harrastustoimintaan kannattaa tutustua sähköisten kanavien kautta.
Pääkirjaston lainausautomaateilla tunnistaudutaan PIN-koodilla 1.10. alkaen. Mobiilikirjastokortilla lainaaminen tulee jatkossa vaihtoehdoksi kirjastokortille.
Karhuhallissa on kesätauon aikana tehty monenlaisia kunnostustoimenpiteitä. Viimeisimpien joukossa, toimenpiteistä eniten aikaa vievä juoksuradan ja hallin päätyjen pinnoitus valmistuu vasta juuri ennen aukeamista. Karhuhalli aukeaa torstaina 1. lokakuuta. 
Esiintyjät pysyvät samoina. Konsertin johtaa Tibor Bogányi ja uruissa on Markku Mäkinen. Pori Sinfoniettan muusikot esiintyvät kirkossa pienempinä kokoonpanoina.
Porin Päivänä taidemuseon näyttelyihin on vapaa pääsy perjantaista sunnuntaihin 25.-27.9. kello 11-18. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 12 kuulet tietoiskun esillä olevista näyttelyistä. Koko viikonlopun ajan voit myös tehdä löytöjä museokaupan varaston poistomyynnistä. Voit löytää taidekirjoja ja -lehtiä, kortteja, tekstiilejä sekä pientavaraa edullisin tasahinnoin. Suosittelemme turvallisuussyistä vilkkaan tapahtumaviikonlopun vierailupäiväksi lauantain ohella myös perjantaita ja sunnuntaita.
Porin päivien viikolla juhlitaan myös kansallista Vauvan päivää ja vauvaperheiden iloksi Porissa järjestetään kaksi maksutonta taiteeseen ja hyvinvointiin keskittyvää tapahtumaa.  
Porin kaupunki järjestää yhteistyössä LiikU ry:n kanssa maksuttoman terveys ja hyvinvointi -tapahtuman 30. syyskuuta.
Porin päivän viikolla 23.–26. syyskuuta kannattaa suunnata keskustaan. Matkakeskuksen, kaupunkikeskustan ja Kirjurinluodon välillä kulkevat elämykselliset reitit aukeavat toiminnallisen ohjelman myötä ja keskusaukiolla keskustelu kaupunkitiloista ja Pasaasin yleissuunnitelmaluonnoksesta käy kuumana kahvipannun lisäksi. Yrjönkadulla oman kädenjäljen katukuvaan voi jättää yhteisöllisessä taideteoksessa.
Porin maauimala, tuttavallisemmin maikkala, avaa ovensa suunnitellusti talviuimareille maanantaina 21. syyskuuta.

Sivut