Talviset liikuntamahdollisuudet lisääntyvät Porissa, kun Liisantorin tekojää on valmistunut luistelijoille. Liisantorin kenttä on tänä talvena jaettu puoliksi mailattomiin sekä mailallisiin alueisiin.
Porin kirjastoissa ja kirjastoautossa laskeudutaan joulun viettoon ja pyhiin seuraavin aukioloajoin. Kirjasto toivottaa asiakkailleen hyvää joulun aikaa ja mieluisia lukuhetkiä!
Lauantaina 3.12.2022 Meri-Porin uimahalli ja kuntosali poikkeuksellisesti auki klo 13-15.
Kirjaston kahvila on kiinni itsenäisyyspäivän aattona 5.12. ja itsenäisyyspäivänä 6.12. Avoinna taas keskiviikkona 7.12.
Perinteiset pikkujoulu-uinnit järjestetään jälleen kerran Porin keskustan ja Meri-Porin uimahalleissa sekä maauimalassa.
Porin kaupunginorkesterin pienryhmät vierailevat tämän ja ensi viikon aikana porilaisissa päiväkodeissa ja palvelutaloissa. Jousikvartettia ja puhallinkvintettiä voi sen lisäksi kuulla Puuvilla Areenalla ja Porin pääkirjastossa.
Seuraavaa Maksa mitä haluat -päivää vietetään keskiviikkona 14. joulukuuta. Päivän aikana asiakas pääsee Porin kaupungin kulttuuri- ja liikuntalaitoksiin sillä summalla kuin itse haluaa.
Koronavuosien jälkeen Porin kaupunki järjestää jälleen totuttuun tapaan itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudet. Muistohetki ja seppeltenlasku on Keski-Porin kirkon sankariristillä 6. joulukuuta kello 11 ja pääjuhla Promenadisalissa kello 13. Keski-Porin lisäksi kaupungin seppeleet lasketaan kaikilla Porin seitsemällä sankarihautausmaalla.
Suomessa eletään talvisodan jälkeistä rauhan aikaa, mutta Porin väestönsuojelupäällikkö Kurt Karlsson palaa muistoissaan yhä uudelleen aikaan, jolloin oli huolissaan kaupungin asukkaiden turvallisuudesta.
Loppuvuosi lähestyy ja Elon merkkejä -näyttelyyn saadaan joulun merkkejä.

Sivut