Uutisarkisto

80-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Pori Sinfonietta aloitti viime vuonna kummilapsiprojektin ja kutsui Suomi100-juhlavuonna 2017 syntyneet porilaiset vauvat kummilapsikseen. Mikäli perheesi kuuluu kohderyhmään, ilmoittautukaa nyt mukaan kummilapsitapahtumaan, joka järjestetään 21. marraskuuta.
Lasten oikeuksien päivää vietetään 20. marraskuuta. Porissa kaikkiin päiväkoteihin lahjoitetaan jalkapallot, sillä kaikilla lapsilla on oikeus päivittäiseen liikkumiseen ja aktiivisuuteen.
Ikääntyneille järjestetään toimintakyvyn testauspäivä Karhuhallissa tiistaina 19.11. kello 12-14.
Käppärän ja Puuvillan kirjastot jatkavat toimintaansa ensi vuonna. Satasairaalan kirjaston tulevaisuus vielä auki.
Kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee taas, kun mukaan saadaan Porin Narukerä sekä Karhu HT, viidellä kausikortilla kumpikin.
Pori Sinfonietta ja Satakunnan musiikkijuhlat ry. tuovat Richard Straussin yhden tunnetuimman oopperan konserttiversion Promenadisaliin keskiviikkona 13.11. Konsertin johtaa Pori Sinfoniettan ylikapellimestari Tibor Bogányi ja lavalla kullaan paljon paikallista lauluosaamista.
Karhuhallissa testataan kuntoa tiistaina 19.11.2019 kävelytestillä ja Cooperin testillä.
Ensi viikon perjantaina on ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua, kun Suomen ja Liechtensteinin kenties historiallinen EM-karsintaottelu näytetään Isomäki Areenalla. Jalkapallo rantautuu jäähallille ottelupäivänä 15. marraskuuta.
Poikkeuksellisen varhain saapunut kylmä jakso on mahdollistanut sekä lumen tykityksen että luonnonjäiden jäädyttämisen jo marraskuun alussa. Porissa latujen tekemistä ei ole kuitenkaan vielä päästy aloittamaan, sillä Isomäen lumitykin vaatimaa sähköliittymää on päivitetty tehokkaammaksi.
Viimeksi Pori Sinfoniettan huilisti Lucia Hellerhoff ja tämän viikon Nuoret voittajat -konsertin kapellimestari Johannes Zahn hymyilivät samassa valokuvassa lähes 20 vuotta sitten.

Sivut