Nuorisopassit

Nuorisopassit täyttävät jo kymmenen vuotta. Juhlavuoden kunniaksi passeihin on lisätty etuja ja tapahtumia! Luokka-asteittain edut löytyvät oheisten linkkien takaa.

Nuorisopasseilla porilaiset 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset voivat osallistua ilmaiseksi erilaisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin. Lisäksi 5.- ja 6.-luokkalaiset pääsevät passeilla uimaan maksutta 43 kertaa uimahalleissa ja maauimalassa. Lisäksi passeissa voi olla kohdennettuja etuja.

Edut ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023 ajan (1.9.2022-3.6.2023) toimipaikkojen aukioloajat huomioiden tai edun yhteydessä mainittuna rajattuna aikana. Passiedut päivittyvät pitkin vuotta. Passi on henkilökohtainen.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Sähköinen passi voidaan asentaa Android- ja iOS-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttö edellyttää huoltajan suostumusta Wilmassa. Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin koululta. Katso tarkemmat ohjeet Passien käyttö -sivulta.

Sähköinen passin käyttöön ja teknisiin haasteisiin apua saa sähköpostiosoitteesta nuorisopassi@edupori.fi.

Lisätietoja:

Suunnittelija Mari Korhonen
Puh. 044 701 5961