Varaosapankin palvelut

 

Varaosapankki on Satakuntalainen rakennusmateriaalien kierrätyskeskus, jonka tarkoituksena on vastaanottaa ja myydä uudelleen käytettäväksi vanhoja käytöstä poistettuja rakennusosia.

Tuotevalikoima sisältää tarjonnasta riippuen eri aikakausien tuotteita. Valikoimassa on jatkuvasti kalusteita, heloja, wc-klosetteja, ikkunoita, ovia, kakluuneja ja paljon muuta. Asiakkaiden on mahdollista tuunata myynnissä olevat tuotteet makunsa mukaan tai kunnostaa ne uusiokäyttöön. Varaosapankin lasipalatsiin voit tuoda vanhan rikkoutuneen ikkunan, teemme tilaustyönä lasitusta eri aikakausien ikkunoille. Meiltä saat myös ohjeet vanhan puukarmisen ikkunan kunnostukseen. Varaosapankin ammattitaitoiset työntekijät opastavat sinua mielellään harvinaisten rakennusosien maailmaan.

Varaosapankki toimii Nuorten työpajan alaisuudessa tarjoten mielekkäitä työtehtäviä vanhojen materiaalien, asiakaspalvelun, korjaamisen ja remontteeraamisen parista. Jos kiinnostuit ota yhteyttä omaa työvoimavirkailijaasi ja kerro toiveistasi!

Varaosapankki on avoinna ma-ke klo 9-16, to klo 11-16 ja pe klo 9-14. Poikkevat aukioloajat päivitetään Varaosapankin Facebook-sivuille.

Tervetuloa kierrättämään vanhaa ja uudempaakin rakennusmateriaalia!

Kuva: Cassius / Grafiikka: Toni Jalonen

Varaosapankki, Kuva: Cassius / Grafiikka: Toni Jalonen

 

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
TyövalmentajaRiihikallio Ismo044-701 7645Veturitallinkatu 7, 28120 Pori
YksilövalmentajaSetälä Johanna044-701 1385Veturitallinkatu 7, 28120 Pori

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi