Kauppatori

Kuva Porin kauppatorista

Porin perinteikäs Kauppatori sijaitsee keskeisellä paikalla aivan kaupungin ytimessä. Yhdessä kauppahallin, kävelykadun sekä alueen yritysten kanssa se muodostaa viihtyisän ja eläväisen kaupunkikeskustan.

Kauppatori on oivallinen paikka tavata tuttuja, vaihtaa kuulumisia sekä tehdä ostoksia suoraan lähialueen tuottajilta.

Ajankohtaista

Porin kauppatorin uusi, arkkitehtonisesti näyttävä torirakennus on nyt valmistunut.

Kesäsunnuntaisin järjestetään torikirppiksiä, lisätietoja alempana tällä sivulla.

Palvelut

Torin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa vihannekset ja marjat, tuoreet kalat, kukka-amppelit, vaatteet ja asusteet. Tunnelmasta voi istahtaa nauttimaan torikahvilaan ja nälän yllättäessä apu löytyy erilaisista katuruokaherkuista.

Kauppatorilla on Porin kaupunkiliikenteen terminaali, jonka kautta ajavat lähes kaikki kaupunkiliikenteen bussit. Myös citylinja kulkee Kauppatorin kautta. Kauppatorin ympärillä olevat Etelä- ja Pohjoiskauppatorin pysäköintipaikat ovat maksuttomia ja aikarajoitteisia. 

Torimyynnin lisäksi Kauppatorilla järjestetään tapahtumia, markkinoita ja kirppiksiä. Myös porilaisten kohtaamispaikkana tunnettua Satakieli-lava tarjoaa hyvät puitteet erilaisille esityksille.

Kauppatori on avoinna ympäri vuoden maanantaista perjantaihin kello 7-15 ja lauantaisin kello 7-14.

Myyntipaikkojen vuokraus ja esiintymislavan käyttö

Oletko kiinnostunut myyntipaikasta torilla tai haluaisitko tuoda tapahtumasi torin Satakieli-lavalle?

Kauppatorin päiväpaikan vuokraamista voit tiedustella torivalvojalta numerosta 044 240 6230. Pidempiaikaisten myyntipaikkojen ja esiintymislavan vuokrauksesta vastaa Porikorttelit.

Kauppatorin myyntipaikkojen lisäksi Porikorttelit vastaa myös Kävelykadun ja Eetunaukion myyntipaikkojen, markkinapaikkojen sekä Eetunaukion esiintymislavan vuokrauksesta.

Porikorttelit

044 241 8447
myynti@porikorttelit.fi
www.porikorttelit.fi

Torikirppis kesäsunnuntaisin

Kesäsunnuntaisin Kauppatorilla järjestetään torikirppiksiä. Myyntipaikkoja vuokraa kauppatorilla sijaitseva bussikahvila Cafe de Bus.

Lisätietoja
Cafe de Bus, Tanja Leino 050 5696 424

Sähköposti: fastfoodfestivals@gmail.com
https://www.facebook.com/Cafe-de-Bus-110810388103409