Palvelupiste Porina

Palvelupiste Porina palvelee kuntalaisia Porin kaupungin lupa-, neuvonta- ja asiakaspalvelutehtävissä. Porinassa toimii myös kaupungin kassapalvelu.

Valokuva asiakaspalvelutilanteesta

Ajankohtaista: Muutoksia Porinan aukioloajoissa syys- ja lokakuussa

Porinan asiakaspalvelutiskit sekä sähköposti- ja puhelinpalvelut ovat poikkeuksellisesti kiinni seuraavina ajankohtina:
to 28.9. klo 8-13
ke 18.10. klo 11.30-16

Myös Porin kaupungin puhelinvaihde ja joukkoliikenteen puhelimitse tapahtuva lipputuote-, aikataulu- ja reittineuvonta ovat kyseisinä ajankohtina suljettuina. Kaupungin kassapalvelut, katutyö- ja sijoituslupapalvelut ja Visit Porin matkailuneuvonta palvelevat normaalisti.

Porinan yhteystiedot

Yrjönkatu 13, 28100 Pori

02 623 4100
porina@pori.fi

ma 10-16
ti-to 8-16
pe 8-15

Porinan palvelut

Muut palvelut

 • Palvelupiste Porinassa on kaupungin virallinen ilmoitustaulu. Porinassa on nähtävillä julkiset asiakirjat, joista ilmoitetaan kuulutuksilla. Esillä on myös valmisteilla olevat ajankohtaiset katusuunnitelmat.

 • Porinassa otetaan vastaan vikailmoituksia ja palautteita muun muassa liikenneväylien kunnossapidosta, katuvaloista, ilkivallasta ja korjaustarpeista kaupungin yleisillä alueilla.

  Kehitysideoita, kiitoksia ja muuta palautetta kaupungin palveluista voi antaa myös sähköisesti.

 • Porinasta on saatavilla kaupungin lomakkeita ja hakemuksia, kuten pysäköintivirhemaksun oikaisuvaatimus, vahingonkorvausvaatimus, kiinteistötoimitushakemus, omakotitonttihakemus ja yksityistien avustushakemus.

  Lomakkeita ja hakemuksia voi täyttää myös sähköisesti.

 • Porinassa voi kopioida ja skannata asiakirjoja sekä lähettää Porin kaupungin toimipisteisiin osoitettua sisäistä postia.

  Hinnat: kopio 0,50 €, skannaus 0,50 €

 • Porinassa on kaksi maksutonta yleisöpäätettä, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä ilman ajanvarausta. Päätteiltä voi tulostaa maksutta myös yksittäisiä tulosteita.

Kassapalvelut

Porinan kassalle voi maksaa kaikki Porin kaupungin laskut, kuten Porin Veden laskut, pysäköintivirhemaksut ja tonttivuokrat. Laskuista ei peritä palvelumaksua.

Kassalta voi ostaa myös Porin joukkoliikenteen matkakortteja ja lipputuotteita. Lisäksi kassalla neuvotaan joukkoliikenteen lipputuotteisiin, reitteihin ja aikatauluihin liittyvissä asioissa. Lisätietoja lipputuotteista löytyy Porin joukkoliikenteen verkkosivuilta.

Kassa huolehtii myös kaupungin henkilöstön ja eläkkeensaajien henkilöstökassapalveluista.

Katutyö- ja sijoitusluvat

Palvelupiste Porinassa palvelevat myös kaupungin katutyö- ja sijoitusluvista vastaavat katuvalvojat.

Kaupungin puutarhaneuvonta

Porinassa palveleva puutarha-alan ammattilainen auttaa harrastajia erilaisissa pihan rakentamiseen ja hoitoon, koristekasvien kasvatukseen, hyötykasvien kotitarveviljelyyn sekä ympäristön- ja maisemanhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Puutarhaneuvonta sekä sähköposti- ja puhelinneuvonta ovat maksuttomia.