Muuttovoitto – rakkaudella uusille porilaisille

Olen iloinen, kun olet valinnut minut kumppaniksesi. Toivottavasti rakkautemme syvenee niin, että haluat viettää loppuelämäsi hennossa syleilyssäni.

Porin kaupunki muistaa Poriin muuttavia uusia asukkaita tervetuliaislahjalla. Kerran kuukaudessa muuttaneille lähetetään postissa kortti, jonka avulla saa mahtavia etuja käyttöön. Tiedot muuttaneista saadaan Digi- ja väestötietovirastosta ja keskimääräisesti kortit saadaan lähtemään muuttokuukauden jälkeisenä kuukautena.

Miten toimin:

Lataa älypuhelimeesi Muuttovoitto-sovellus Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Käytä sinulle lähettämääni henkilökohtaista koodia ja saat käyttöösi hienoja etuja. Koodi lähetetään postissa, kun saamme tiedot muutostasi (yleensä seuraavan kuun aikana). Sinulla on vajaa vuosi aikaa aktivoida Muuttovoitto-sovellus. Sovelluksen edut ovat käytettävissä vuoden ajan sovelluksen aktivointipäivästä alkaen.

Sovellukseen kirjautuminen:

Käyttäjätunnus ja salasana on sinulle lähetetyssä postikortissa. Huomioithan, että osa kirjaimista on isoja ja osa pieniä, joten osaa on hankala erottaa toisistaan. Kannattaa kokeilla erilaisia kombinaatioita, sillä iso i ja pieni L ovat aika samannäköisiä sekä nolla ja O.

Sovelluksen voi ottaa samoilla tunnuksilla käyttöön vain yhteen laitteeseen! Jos sinulla ei ole älypuhelinta, Porin kaupungin omista eduista on tehty etukuponkeja, jotka voi lähetettyä postikorttia vastaan noutaa Porin kaupungintalon infosta (Hallituskatu 12) sen aukioloaikojen mukaisesti.

Teknisissä ongelmissa (sovellus on kirjannut sinut ulos, tunnukset eivät toimi tms.), otathan yhteyttä info@slice.fi.

Huom! Säilytä saamasi tunnukset. Emme toimita uusia tunnuksia, jos kadotat tunnuksesi.

Lataamalla sovelluksen voit käydä maksutta kaksi kertaa uimassa, nauttia kulttuurin antimia tai ajaa kuukauden bussilla. Lisäksi mukana on paljon paikallisten yhteistyökumppaneiden etuja, kuten alennuksia kahviloihin ja ruokapaikkoihin.

Katukuvassa tunnistat etuja myöntävät yritykset Muuttovoitto-tarrasta, joka löytyy useimmiten liikkeen kassojen, ulko-ovien tai näyteikkunoiden yhteydestä. Pääyhteistyökumppaneina mukana ovat Kauppakeskus Puuvilla, Pori Energia, Porin Linjat, Porin YH-Asunnot, K-Rauta, Subway ja slice.fi.

Tällä tavalla haluan osoittaa sinulle, että merkitset minulle paljon. Tutustutaan siis rohkeasti toisiimme ja tehdään yhdessä seikkailustamme ikimuistoinen.

Etkö ole vielä porilainen?

Ei hätää, voit korjata virheen saman tien. Etsi itsellesi sopiva asunto, tee muuttoilmoitus ja saat nämä mahtavat edut käyttöösi.

Miksi muuttaa Poriin?

Pori on periksiantamaton, itsepäinen, mutta aina uudelleen luovasta hulluudesta ja vastakohdista voimaa ammentava kaupunki. Sen ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Porilaiset ovat ylpeitä siitä, että täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Itseironia ja itsekritiikki lyövät kättä sulassa sovussa.

Porissa asuu ihan tutkitusti onnellisimmat ihmiset (THL:n tutkimus). Kulttuurielämykset, kaupungin syke sekä nautinnollinen luonnonrauha kulkevat käsikädessä. Lapsiystävällisyys välittyy upeissa leikkimahdollisuuksissa, mutta myös turvallisuuden tunteena ja vapautena liikkua kaduilla. Olemmehan myös Unicefin tunnustama lasten ja nuorten kaupunki. Välimatkat kouluihin, päiväkoteihin ja työpaikoille ovat lyhyet, eivätkä päivät veny pitkiksi autossa istuessa.

Porilaiset ovat maininneet monta syytä asua Porissa. Alla muutama.
”Rakastuin Poriin, koska täällä tapahtuu paljon, on menoa ja meininkiä.”
Rakastuin Poriin, koska täällä on helppo olla ja elää. Pori on sopivan kokoinen paikka.”
”Rakastuin Poriin, koska täällä on sellaista, mitä ei ole muualla. Pori on ainutlaatuinen.”

Katso lisää www.rakastuporiin.fi

Järkisyitä on ennenkin keksitty vasta sitten, kun lempi on jo roihahtanut. Älä siis pelkää – heittäydy, rakastu ja mietitään sitten myöhemmin mitä tuli tehtyä.

Mitä mieltä Leo-Pekka Tähti on muuttovoitosta?

Porilainen huippu-urheilija Leo-Pekka Tähti kertoo videolla paikallisten yritysten ja eri tahojen huippueduista uusille asukkaille!

Ohita upote