Kulttuuritalo Annis

  • Annankatu 6 eli Annis on sosiaalinen kulttuurikeskus, joka on vuodesta 1980 asti antanut mahdollisuuden Porin kaupungin nuorille toteuttaa omia taiteellisia visioitaan talon luomassa vapaassa ilmapiirissä. Vuosikymmenten läpi kulttuurikeskus on toiminut taiteen tekemisen laboratoriona ja nuorten henkisenä kotina. Teatteri, musiikki, kuvataiteet, seinämaalaus, valokuvaus, elokuva, performanssit ja yhteisöllisyys ovat muodostaneet taiteellisesti vapaan ilmapiirin. Annis auttaa lapsia ja nuoria löytämään kulttuurista omaa elämäänsä rikastuttavia sisältöjä, taiteen tekemisen kautta.
  • Annis toimii vuosittain kymmenien konserttien järjestyspaikkana. Esiintymisten lisäksi se tarjoaa tilat harjoitteluun ja äänittämiseen.
  • Talossa harjoittelee useita teatteriryhmiä, joilla on kymmenkunta ensi-iltaa vuosittain. Anniksella toimii mm. Porin teatterinuoret, Leikkiteatteri, Porin ylioppilasteatteri, ja Annis on myös tärkeänä osana naapurissa toimivan Rakastajat-teatterin kansainvälistä Lainsuojattomat-teatterifestivaalia.
     
Annis* HUOM! TILAA ON VIELÄ HYVIN MAJOITUKSESSA PE-SU!!! *

 

Kulttuuritalo Annis

Pori Jazz-majoitus 2019

Majoituspäivät to-su 18.-21.7.

Majoitus :

20 € patjalla / yö

15 € omalla patjalla / yö

-majoitus sisältää tavarasäilytyksen sekä suihkumahdollisuuden.

8 € aamiaisbuffet pe-su 19.-21.7. Klo.8.-13.

Kahvila auki majoituksen ajan 24 H.

 

Yhteystiedot:

Kulttuuritalo Annis

02/6332374

annankatu6@pori.fi