Kulttuuritalo Annis

Annis on nuorten luovuuden, osallisuuden ja omaehtoisen tekemisen keskus. Annis on kaikille avoin kulttuurin ja omaehtoisen luovan toiminnan paikka, ja toiminnan keskiössä ovat nuoret. Anniksella nuoret pääsevät aidosti osallisiksi: he pääsevät vaikuttamaan talon toimintaan ja tekemään itselleen merkityksellisiä asioita muiden kulttuurista kiinnostuneiden nuorten parissa.

Kulttuuritalo Annis on suljettu koronaepidemian takia toistaiseksi.

annis suljettu
Annis suljettu koronaepidemian takia, by Kulttuuritalo Annis
  • Kulttuuritalo Annis on sosiaalinen kulttuurikeskus, joka on vuodesta 1980 asti antanut mahdollisuuden Porin kaupungin nuorille toteuttaa omia taiteellisia visioitaan talon luomassa vapaassa ilmapiirissä. Vuosikymmenten läpi kulttuurikeskus on toiminut taiteen tekemisen laboratoriona ja nuorten henkisenä kotina. Teatteri, musiikki, kuvataiteet, seinämaalaus, valokuvaus, elokuva, performanssit ja yhteisöllisyys ovat muodostaneet taiteellisesti vapaan ilmapiirin. Annis auttaa lapsia ja nuoria löytämään kulttuurista omaa elämäänsä rikastuttavia sisältöjä, taiteen tekemisen kautta.
  • Annis toimii vuosittain kymmenien konserttien järjestyspaikkana. Esiintymisten lisäksi se tarjoaa tilat harjoitteluun ja äänittämiseen.
  • Talossa harjoittelee useita teatteriryhmiä, joilla on kymmenkunta ensi-iltaa vuosittain. Anniksella toimii mm. Porin teatterinuoret, Leikkiteatteri, Porin ylioppilasteatteri, ja Annis on myös tärkeänä osana naapurissa toimivan Rakastajat-teatterin kansainvälistä Lainsuojattomat-teatterifestivaalia.