Harrasteryhmät

Anniksella aloittaa nyt syksyllä aivan uudenlaisia harrasteryhmiä! Voit tulla soittamaan bändissä, kirjoittamaan lehtijuttuja taikka pelailemaan lautapelejä ohjatusti ja kivassa porukassa.
Anniksen uusi musiikkiryhmä

Anniksen musaryhmä

Onko sulla bändi? Haluatko perustaa bändin? Haluatko soittaa oikeita soittimia tai laulaa?
 
Nyt sulla 15-20-vuotias on mahdollisuus tulla treenaamaan Anniksen Musapajalle!!! Annikselta löytyy rummut, kahdet kitarakamat, bassokamat ja kiipparit. Tarkoituksena on päästä soittelemaan kimpassa.
 
Musaryhmä toimii 23.9.- 16.12. keskiviikkoisin klo 16-17.30 (paitsi viikko 43; yht. 12 kertaa). Osallistumismaksu 35€. Ohjaajana toimii Ana Kaunisto. Ilmoittaudu mukaan 16.9. mennessä osoitteeseen: antti.kaunisto@pori.fi
Anniksen uusi kirjoittajaryhmä
Anniksen Nuoret reportterit, by Kulttuuritalo Annis
 

Anniksen Nuoret reportterit

Kiinnostaisiko kirjoittaa juttuja lehteen? Tai kehittyä muuten kirjoittajana?
 
Anniksella aloittaa oma ryhmä 15-19-vuotiaille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Ryhmässä käydään läpi yleisimpien juttutyyppien rakennetta ja tarkoitusta: uutinen, henkilöhaastattelu, artikkeli, kolumni, ja harjoitellaan näiden kirjoittamista. Valmiit jutut on mahdollista saada julkaistua Porilaine-lehdessä.
 
Nuoret reportterit -ryhmä toimii 22.9.- 15.12. tiistaisin klo 16-17.30 (paitsi viikko 43; yht. 12 kertaa). Osallistumismaksu 35€. Ohjaajana toimii Minna Wallenius. Ilmoittaudu mukaan 16.9. mennessä osoitteeseen: minna.wallenius@pori.fi
 
Anniksen uusi peliryhmä
Anniksen lautapeliryhmä, by Kulttuuritalo Annis

Anniksen lautapeliryhmä

Haluaisitko tulla pelailemaan lautapelejä kivassa porukassa?  

Anniksella starttaa uusi peliryhmä lauta- ja seurapeleistä kiinnostuneille. Pelikerho on suunnattu 12-16-vuotiaille. Tarjolla on erilaisia pelejä aina klassikkopeleistä uudempiin peleihin, esim. Inkan aarre, Rummikub, Muuttuva labyrintti, Monopoli, Piirrä ja arvaa, Alias. Pelitoiveita on myös mahdollisuus esittää.
 
Lautapeliryhmä toimii 24.9.- 17.12. torstaisin klo 16-18 (paitsi viikko 43; yht. 12 kertaa). Ryhmä on ilmainen. Ohjaajana toimii Jan-Rafael Impola. Ilmoittaudu mukaan 16.9. mennessä osoitteeseen: jan-rafael.impola@pori.fi.