Tietoa sivustosta

Porin kaupungin verkkosivut uudistettiin talvella 2017, osana Kuntien avoin digitaalinen alusta -hanketta. Sivuja kehitetään jatkuvasti.

Palvelut ja Sisältö 

Porin kaupungin verkkopalvelut tarjoavat tietoja Porin kaupungin palveluista ja uutisista. Sivuston sisällöstä vastaa konsernipalveluiden viestintä- ja osallisuusyksikkö. Verkkosivujen palvelua tarjotaan suomeksi ja englanniksi.

Etusivulle nostetaan kaupungin tuoreimmat uutiset ja tiedotteet esille. Sivun ylläsijaitsevasta valikkopalkista voi myös avata kohderyhmä-sivuja, ja sivun päävalikon kautta voi selata tietoja palveluista.

Kohderyhmä-sivuissa (Lapsiperheet, nuoret, seniorit jne.) tarjotaan uutisia ja palveluja, jotka ovat olennaisia kullekkin erilliselle ryhmälle.

Porin kaupunki ylläpitää myös Tapahtuma- ja Harrastuskalenteria, minne käyttäjät voivat ilmoittaa omia tapahtumia tai harrastuksiaan Satakunta Events-portaalin kautta. Palvelun käyttö on maksutonta.

Ominaisuudet

Uutisarkisto

Porin kaupungin verkkopalvelun uutiset siirtyvät automaattisesti sivuston arkistoon, mistä ne on aina jälkikäteen haettavissa. Arkistoista voi suodattaa uutisia aiheen, päivämäärän ja hakutermien mukaan.

RSS-syöte

Kaupungin uutisarkisto on myös tarjolla RSS-syötteenä. 

Sivuhaku

Kaupungin sivujen haku sijaitsee sivuston oikeassa yläkulmassa, tiimalasin kohdalla. Oletusarvoisesti haku kohdistuu sivuston koko sisältöön, jonka se jakaa haun osuvuuden mukaan. Haun tuloksia voidaan myös rajaa käyttämällä asiasana-suodattimia.

Puhelinluettelo

Porin kaupungin puhelinluettelo listaa kaikki Porin kaupungin työntekijät. Puhelinluettelosta voi hakea nimen, puhelinnumeron tai muiden yhteystietojen perusteella. Luettelon haussa voi myös suodattaa toimialan, yksikön ja toimintayksikön perusteellaa.
 

Sosiaalinen media

Voit seurata Porin kaupungin tiedotteita myös suosituissa sosiaalisen median kanavissa. Näihin sisältyvät mm.

Evästeet

Evästeiden käytöstä voi lukea lisää täältä.

Saavutettavuusselosteet

Lisätietoja

Porin konsernihallinnon viestintäyksikkö
viestinta@pori.fi