Porin taidekoulu

etukuva
Taidekoulu
porin taidekoulu

Tule viettämään värikästä vapaa-aikaa Porin taidekouluun!

Porin taidekoulu tarjoaa taiteen perusopetusta yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidekoulussa tehdään taidetta pienissä ryhmissä rennolla otteella. Piirtämistä, maalaamista ja muovailua harjoitellaan monipuolisesti eri tekniikoilla sekä perinteisesti, että digitaalisesti. Oppilas saa ohjattua opetusta, jossa on tilaa omille ideoille ja persoonalliselle ilmaisulle. Taidekoulu toimii vanhassa, idyllisen inspiroivassa puutalossa aivan Porin keskustassa. Porin taidekoulussa toimii myös Porin videotuki.

AJANKOHTAISTA

Lasten ja nuorten oppilashaku on 19.4.-19.5.2019. Linkki hakuun aukeaa 19.4.
Oppilashaku: https://www.lyyti.in/Porin_taidekoulun_oppilaspaikkahakemus_2019_3858 

Taiteen perusopetuksen opintoihin voivat ilmoittautua 7-19 –vuotiaat lapset ja nuoret. Varhaisiän opintoihin voivat ilmoittautua hakuvuonna 4, 5 tai 6 vuotta täyttävät lapset. Oppilaspaikat arvotaan, jos oppilaita on enemmän kuin ryhmiin voidaan ottaa. Oppilaspaikan saaneille ilmoitetaan sähköpostitse 7.6. mennessä. Varalle valituille oppilaille ilmoitetaan heti oppilaspaikan vapautuessa. Paikan voi perua 19.8. mennessä, mikäli suunnitelmat muuttuvat. 
 
Kaikkien ikäryhmien vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella myös muulloin kuin hakuaikana. Oppilaspaikkahakemus on aina voimassa kuluvan lukuvuoden helmikuun loppuun saakka, minkä jälkeen ryhmiin ei enää oteta uusia oppilaita.
 

Taiteen perusopetus aikuisille

Taidekoulu ottaa uusia aikuisopiskelijoita elokuussa 2019. Valinta tapahtuu näytetöiden perusteella, jotka otetaan vastaan viikolla 34. Tarkemmat hakuohjeet löydät kohdasta oppilashaku.

 

Virvatulikyselyn-tulokset-2019, by porin taidkeoulu