Porin taidekoulu

etukuva

Ajankohtaista 9.4.2021

Porin taidekoulun alakouluikäisten ja sitä nuorempien opetus tapahtuu lähiopetuksena hyvää hygieniaa noudattaen ja turvallisuudesta huolehtien. Huom. 6. luokkalaisten toivomme käyttävän kasvomaskeja tunneilla.

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten ryhmät kokoontuvat lukujärjestyksen mukaan Google Meetissä. Myös aikuisryhmien opetus tapahtuu etäopetuksena opettajan ohjeiden mukaan.

Etäopetuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että taidekoulusta noudetaan tarvittaessa keskeneräisiä töitä ja materiaalia kotiin. Kunkin ryhmän opettaja lähettää Wilman tai sähköpostin/ WhatsAppin (aikuiset) kautta tietoa käytännön asioista.

Nuorten etäopetusjärjestelyiden päättymistä arvioidaan uudelleen 18.4. mennessä; aikuisten etäopetusjärjestelyiden päättymistä arvioidaan 25.4.2021 mennessä.

 

Lasten ja nuorten oppilashaku lukuvuodelle 2021-2022

Porin taidekoulu tarjoaa taiteen perusopetusta yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidekoulussa tehdään taidetta pienissä ryhmissä rennolla otteella. Piirtämistä, maalaamista ja muovailua harjoitellaan monipuolisesti eri tekniikoilla sekä perinteisesti, että digitaalisesti. Oppilas saa ohjattua opetusta, jossa on tilaa omille ideoille ja persoonalliselle ilmaisulle. Taidekoulu toimii vanhassa, idyllisen inspiroivassa puutalossa aivan Porin keskustassa. Porin taidekoulussa toimii myös Porin videotuki.

Uusien oppilaiden hakuaika on 14.4.-14.5.2021 ja sähköinen lomake tulee silloin nettisivuille

 

Tule viettämään värikästä vapaa-aikaa Porin taidekouluun!

 

Taidekoulu facebookissa
Taidekoulun instagram