Porin taidekoulu

etukuva
Taidekoulu
porin taidekoulu

Taidekoulun kesänäyttelyt

Aikuisten päättötyönäyttely on esillä P-galleriassa sunnuntaihin 28.6. saakka. Ks. gallerian aukiolo: https://galleria.porintaiteilijaseura.fi/

Koulun kevätnäyttely 2020 on yhä nähtävillä nettigalleriassa. Esillä olevat työt ovat syntyneet pääsääntöisesti kevätlukukauden aikana, aikuisten teokset ovat koko lukuvuodelta.

Taiteen perusopetus aikuisille

Taidekoulu ottaa uusia aikuisopiskelijoita elokuussa 2020. Valinta tapahtuu näytetöiden perustella, jotka otetaan vastaan torstaina 20.8. klo 16.00-17.30. Tarkemmat hakuohjeet löydät kohdasta Oppilashaku.

 

Tule viettämään värikästä vapaa-aikaa Porin taidekouluun!

Porin taidekoulu tarjoaa taiteen perusopetusta yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidekoulussa tehdään taidetta pienissä ryhmissä rennolla otteella. Piirtämistä, maalaamista ja muovailua harjoitellaan monipuolisesti eri tekniikoilla sekä perinteisesti, että digitaalisesti. Oppilas saa ohjattua opetusta, jossa on tilaa omille ideoille ja persoonalliselle ilmaisulle. Taidekoulu toimii vanhassa, idyllisen inspiroivassa puutalossa aivan Porin keskustassa. Porin taidekoulussa toimii myös Porin videotuki.