Ohjaajakoulutus

VAUVOJEN VÄRIKYLPY -OHJAAJAKOULUTUS

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää kannustaa ammattimaiseen Vauvojen värikylpy -toimintaan järjestämällä valtakunnallista Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta. Ohjaajakoulutus on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaaminen edellyttää ohjaajakoulutuksen ohella kuvataiteen ammattitaitoa ja kokemusta vauva- ja lapsiperhetyöstä.

Haku Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen on keväisin, koulutus syksyisin. Ohjaajakoulutus sisältää demo-pajoja, workshop-työskentelyä sekä luentoja. Koulutukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa kummassakin opintojaksossa jokaisena koulutuspäivänä. Jaksolle II osallistuminen edellyttää jakson I suorittamista.

Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen.

2020
Vuoden 2020 koulutukseen haku on päättynyt tämän vuoden toukokuussa.

Koulutusjaksot ovat 
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I: 4.11.–6.11.2020
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II: 25.11.–27.11.2020
Koulutukset järjestetään lastenkulttuurikeskus Kruunupään tiloissa Porissa.

 

VÄRIKYLPY-OHJAAJIEN PÄIVÄ
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää järjestää kouluttamilleen ohjaajille lisäkoulutusta. Tavoitteena on saattaa ympäri Suomen toimivia Värikylpy-ohjaajia tutustumaan toisiinsa rennossa ja uutta antavassa ilmapiirissä sekä tarjota innostavaa täydennyskoulutusta. Ohjaajien päivän sisältö vaihtelee erilaisten verkostoitumis-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksien välillä. Lastenkulttuurikeskus kutsuu kouluttamansa ohjaajat ilmoittautumaan Värikylpy-ohjaajien päivään erillisellä kirjeellä.

Ennakkokyselyitä tulevista koulutuksista ja lisätietoja:
varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
Sanna Pajunen-Kyynäräinen | 044 701 9767 | sanna.pajunen(at)pori.fi
Lastenkulttuurikeskus Kruunupää
Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori

 

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus 2018. Kuva Outi Lähteenlahti / Porin lastenkulttuurikeskus