Ohjaajakoulutus

VAUVOJEN VÄRIKYLPY® -OHJAAJAKOULUTUS 

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää kannustaa ammattimaiseen Vauvojen värikylpy® -toimintaan järjestämällä valtakunnallista Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutusta. Ohjaajakoulutus on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaaminen edellyttää ohjaajakoulutuksen ohella kuvataiteen ammattitaitoa ja kokemusta vauva- ja lapsiperhetyöstä. 

koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen. Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus sisältää demo-pajoja, workshop-työskentelyä sekä luentoja lastenkulttuurikeskus Kruunupään tiloissa Porissa. Koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy® -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn.  

Ohjaajakoulutuksen hinta on 540 €. 

Haku

Haku koulutukseen on vuosittain keväällä, helmi-maaliskuussa. Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa verkossa lähetettävien hakemusten perusteella. Jokaiseen hakijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä koulutuksen valinnoista toukokuun aikana. Vuoden 2022 koulutukseen haku on päättynyt.  

Koulutusjaksot  

Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutusjakso I järjestetään etätoteutuksella: 24.8.–26.8.2022 
Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutusjakso II toteutetaan lähiopetuksena: 7.9.–9.9.2022.  

Koulutukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa kummassakin opintojaksossa, jokaisena koulutuspäivänä. Jaksolle II osallistuminen edellyttää jakson I suorittamista. 

  

VÄRIKYLPYOHJAAJIEN PÄIVÄ 

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää järjestää kouluttamilleen ohjaajille lisäkoulutusta. Tavoitteena on saattaa ympäri Suomen toimivia värikylpyohjaajia tutustumaan toisiinsa rennossa ja inspiroivassa ilmapiirissä sekä tarjota innostavaa täydennyskoulutusta. Ohjaajien päivän sisältö vaihtelee erilaisten verkostoitumis-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksien välillä. Lastenkulttuurikeskus kutsuu kouluttamansa ohjaajat ilmoittautumaan Värikylpy-ohjaajien päivään erillisellä kirjeellä. 

Ennakkokyselyitä tulevista koulutuksista ja lisätietoja: 
varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja 
Sanna Pajunen-Kyynäräinen | 044 701 9767 | sanna.pajunen-kyynarainen(at)pori.fi