Todella outo, ehdottoman uniikki

Pori on periksiantamaton, itsepäinen, mutta aina uudelleen luovasta hulluudesta ja vastakohdista voimaa ammentava kaupunki. Sen ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla.

Valokuva puusta

Pori 2030 -strategia

Kaupungin toimintaa johdetaan kaupunginvaltuuston hyväksymän strategian mukaisesti. Pori 2030 -strategia hyväksyttiin kaupunginvaltuustossa 11.4.2022.

Yyterin luontoreitillä

Matkailijalle

Porissa kohtaat ihan tutkitusti onnellisia ihmisiä. Luvassa on unohtumattomia elämyksiä niin maalla kuin merellä!

Töitä koneen ääressä

Työpaikat

Porin kaupungilla työskentelee joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Pidämme kaikki yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin.

Valokuva kaupunginhallituksen nuijasta

Päätöksenteko

Tutustu kaupungin eri toimielimiin sekä päätöksentekoon

Porin Kappelinsalmen ratasilta uusitaan ─ sillan alittava veneväylä suljetaan rakentamistöiden ajaksi

Meri-Porissa sijaitsevan Kappelinsalmen ratasillan ali kulkeva veneväylä on kokonaan pois käytöstä alustavasti elokuun alusta marraskuuhun. Sulku johtuu Kappelinsalmen ratasillan uusimisen rakentamistöistä, jotka tehdään osana Väyläviraston Pori-Mäntyluoto-Tahkoluoto-radan perusparannushanketta.
Lue lisää!

Kehityssopimus pitää Tahkoluodon puhtaan siirtymän kärjessä

Fortum, Porin kaupunki sekä kaupungin konserniyhtiöt Porin Satama ja Suisto Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet kehityssopimuksen, jonka tavoitteena on parantaa Tahkoluodon teollisuusalueen hyödynnettävyyttä, lisätä sataman käyttöä ja luoda mahdollisimman paljon työpaikkoja.
Lue lisää!

Uutiset

Uutisarkisto