Länsi-Pori

Länsi-Pori Pori Sans -fontilla

Länsi-Porin alue ulottuu aivan keskustan tuntumasta merelle asti: Kuukkarin puutalokortteleista monien asuinalueiden kautta merenrantakyliin. Asukkaat kuvailevat Länsi-Poria rauhalliseksi alueeksi, jossa on hyvä asua vauvasta vaariin. Päiväkodit, koulut ja leikkipuistot ovat lähellä perheen nuorimmille, ja opiskelemaan tai töihin pääsee helposti keskustaan tai pidemmänkin matkan päähän, sillä Länsi-Pori sijaitsee suurien valtateiden kainalossa. Luontoon ja harrastuksiin on lyhyt matka, koska Porin Metsän ulkoilumaastot ja urheilukeskus maauimaloineen sijaitsevat alueella. Penkkiurheilijakaan ei tylsisty, kun kesäisin voi kannustaa Pesäkarhut ja talvisin Ässät voittoon, muita urheilulajeja unohtamatta.

Länsi-Poriin kuuluvat muun muassa Käppärä, Musa, Liinaharja, Tuorsniemi, Vähärauma, Klasipruuki, Tiiliruukki, Pinomäki, Lattomeri, Paratiisinmäki, Leppäkorpi, Viikinäinen, Pietniemi, Makholma, Viasvesi, Preiviiki ja Paarnoori.

Ajankohtaista

>> Lue Länsi-Poria koskevia uutisia

>> Länsi-Porin ja koko Porin tapahtumat löydät tapahtumakalenterista

Länsi-Pori lukuina

Kuinka paljon asukkaita Länsi-Porissa asuu? Minkä ikäisiä ihmisiä asuu eri puolilla Länsi-Poria? Tutustu Länsi-Poriin lukuina datan ja interaktiivisen kartan avulla.

Kaupungin palveluita Länsi-Porin alueella: