Eläinlääkintäpalvelut

Kunnallinen eläinlääkintähuolto Porin seudun ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Eurajoki) vastaa tuotanto- ja seuraeläinten kiireellisten sairaustapausten hoitamisesta ympäri vuorokauden, sekä tuottaa peruseläinlääkintäpalveluita virka-aikaan.

Pieneläinten vastaanotto yhteistoiminta-alueella tapahtuu neljällä vastaanotolla (Pori, Ulvila, Harjavalta, Eurajoki) ja suureläinten hoito potilaskäynnein asiakkaan luona. Yhteistoiminta-alueen asukkaat voivat asioida millä tahansa vastaanotolla asuinkunnasta riippumatta.

Ajanvaraus eläinlääkärille kiireettömissä asioissa tapahtuu soittamalla eläinlääkärin numeroon arkisin puhelinaikana klo 8–9.

Kiireellisissä eläinten sairaustapauksia koskevissa asioissa virka-aikana klo 9–16 välillä eläinlääkärin numeroon jätetään soittopyyntö, mikäli puheluun ei vastata. Kiireellisissä pieneläinten sairaustapauksissa arkisin klo 8-16 ota yhteyttä Evidensian Syke-klinikan ajanvaraukseen puh. 0201 800 700. 

ELÄINLÄÄKÄRIPÄIVYSTYS

Suureläinpäivystävän eläinlääkärin tavoitat vuorokauden ympäri  puhelinnumerosta: 0600 17011.

Pieneläinten päivystävän eläinlääkärin tavoittaa numerosta 0600 301 301  maanantaista torstaihin klo 16-08. Viikonloppuisin (perjantai-illasta klo 16:ta maanantai-aamuun klo 8) ja arkipyhäisin pieneläinpäivystys on Evidensian Syke-klinikalla (Itäkeskuksenkaari 8, Pori Mikkola), jonka päivystysnumero on 0600 418 824. Yhteydenotto pieneläimiä päivystävään eläinlääkäriin tapahtuu soittamalla päivystysnumeroon, josta varataan eläimelle käyntiaika.

KORONAVIRUSEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAAVASTI ELÄINLÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLA

Koronavirusepidemia muuttaa Porin kaupungineläinlääkäreiden vastaanottojen käytäntöjä toistaiseksi.

Hoitotilanteessa emme useinkaan pysty pitämään turvaväliä. Tämän takia älkää tulko vastaanotolle, jos teillä on todettu koronavirustartunta tai kuulutte riskiryhmiin tai teillä on flunssaoireita/ kuumetta. Tällöin pyytäkää joku muu ihminen toimittamaan eläin hoitoon.

Vastaanotolle tullessa pyrkikää suojaamaan itsenne hanskoilla ja hengityssuojaimella/huivilla tai ainakin peskää kätenne/desinfioikaa ennen ja jälkeen vastaanottokäynnin. Lemmikin kanssa saisi tulla vain yksi ihminen mukaan. Hoitajan ollessa käytettävissä hoitaja ottaa lemmikin ja omistaja voi jäädä odottelemaan klinikan ulkopuolelle.

Kiitos yhteistyöstä!