Avustukset

Yleishallinnon avustukset

Seuraavan vuoden yleishallinnon avustusten hakuaika on edellisen vuoden lopulla. Tarkemmat hakuohjeet julkaistaan hakuajan alkaessa.

Kulttuurin avustukset

Sivistyslautakunta on luovuuden tukija. Vuosittain tähän tarkoitukseen myönnettävistä avustuksista ilmoitetaan helmikuussa ja hakuaika päättyy maaliskuun viimeisenä päivänä.

Kulttuurin avustusohjeet 2018 (pdf)
Taide- ja kulttuurialan korkeakouluopiskelijan apurahahakemus 2018 (pdf)
Avustushakemus taiteilijoille ja työryhmille 2018 (pdf)
Avustushakemus yhdistyksille ja yhteisöille 2018 (pdf)
Avustushakemus yhtyeille ja bändeille 2018 (pdf)

Liikunta- ja nuorisoavustukset

Porin kaupungin sivistystoimialan liikunta- ja nuorisoyksikkö jakaa liikuntaan ja nuorisotyöhön avustuksia vuosittain. Hakuaika päättyy maaliskuun viimeisenä päivänä.

Liikunta- ja nuorisoavustusten ohjeet 2018 (pdf)
Toiminta-avustushakemus liikuntaan ja nuorisotyöhön 2018 (pdf)
Kansainvälisen toiminnan avustushakemus 2018 (pdf)
Liikuntapaikka- ja toimitila-avustushakemus 2018 (pdf)
Suurtapahtuma-avustushakemus 2018 (pdf)
Liikunnan kehittämisavustus: vapaamuotoinen hakemus

Yksityistieavustukset

Porin kaupungin alueella olevat yksityistiet voivat hakea vuoden 2017 kunnossapitoavustuksia Porin kaupungin tekniseltä lautakunnalta.

Avustus myönnetään tielle, jonka vaikutuspiirissä on vähintään kaksi vakinaista asuntoa ja toimiva tiekunta. Tiekunnan on toimitettava tekniselle lautakunnalle tilinpäätöstiedot, joiden tulee perustua tiekunnan kokouksessa hyväksyttäviin tositteisiin. Talkootöitä ei hyväksytä kunnossapitokustannuksiin, eikä pihateitä avusteta.

Avustuslomakkeen voi tulostaa Sähköinen asiointi ja lomakkeet -sivulta tai noutaa palvelupiste Porinasta. Niille tiekunnille, jotka ovat aikaisempina vuosina hakeneet avustusta kaupungilta, lomakkeet lähetetään kaupungin toimesta.

Yksityistien avustushakemus 2017

Hakemukset on palautettava postitse 23.3.2018 mennessä osoitteeseen: Porin kaupunki, tekninen lautakunta, yksityistieavustukset 2017, PL 121, 28101 Pori. Hakemukset voi myös toimittaa kyseiseen määräaikaan mennessä palvelupiste Porinaan.