Keikkamyynti | Tilavuokraus | Palvelut

KEIKKAVÄLITYS 

TARVITSETKO TILAISUUTEESI ESIINTYJÄÄ? 
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään esiintyjän sellaisiin tapahtumiin, joista on ilmoitettu viimeistään kaksi viikkoa ennen esityspäivää. Esityksen hinta määräytyy esiintyjien määrän ja esityksen keston mukaan. Esitysten hinnat ovat 50 eurosta ylöspäin. 
Tiedustelut: lauri.hakkinen@edupori.fi

TILAVUOKRAUS 

Palmgren-sali, auditorio ja luokkatilat ovat vuokrattavissa, kun ne ovat vapaana opetuskäytöstä. Tilojen maksimihenkilömäärä vaihtelee 89-255 välillä, vuokrattavasta tilasta riippuen. Vuokrattavana ovat erityisesti akustisen musiikin tarpeisiin tarkoitettu Palmgren-sali, AV-laittein varusteltu Auditorio, Palmgren-konservatorion atk-luokka sekä muita luokkatiloja.

MUSIIKKIKIRJASTO JA SOITINLAINAAMO 

Palmgren-konservatorion kirjasto on musiikin erikoiskirjasto. Kirjaston yhteydessä toimii myös soitinlainaamo, jossa on vuokrattavissa eri soittimia. Kirjastoa voivat käyttää kaikki konservatorion opiskelijat, oppilaat ja henkilökunta sekä harkinnan mukaan ja tarvittaessa ulkopuoliset asiakkaat, entiset oppilaat ja yhteistyökumppanit. Lainausoikeus vaatii asiakkaan tietojen tallentamisen Palmgren-konservatorion kirjastojärjestelmään.

MAAKUNNALLISET SOITTIMET

Suomen Kulttuurirahasto ja Suomen konservatorioliitto – Finlands konservatorieförbund r.y. ovat 3.2.2005 solmitun sopimuksen perusteella hankkineet Suomen Kulttuurirahaston tuella Maakunnalliset Soittimet –kokoelman. Vuoden 2015 alusta lukien kokoelma on siirtynyt Konservatorioliiton jäsenkonservatorioiden omistukseen. Maakunnallisia soittimia lainataan alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti asianomaisen soitintoimikunnan alueella toimivien musiikkioppilaitosten opiskelijoille, ammattimuusikoille sekä riittävän korkeatasoisille soittajille.

Kokoelmaan kuuluvat soittimet:  

  • sello, Jaakko Mäkelä 1995 
  • alttoklarinetti, Buffet Prestige 
  • sopraanosaksofoni, Henri Selmer serie III 
  • trumpetti C, Bach Spada kullattu

Satakunnan soitintoimikuntaan kuuluvat Markku Ollilla Palmgren-konservatoriosta, Risto Kupari Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan maakuntarahastosta ja Eeva-Maija Talasma Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston nimeämänä edustajana.

Lisätietoja:
Markku Ollila, p. 044 7015 414, markku.ollila@pori.fi