Kirjasto

Itätuulen kirjasto jatkaa kirjaston pitkäaikaista palvelutoimintaa Sampolan kaupunginosassa. Kolmen Itätuulen kirjasto jatkaa kirjaston pitkäaikaista palvelutoimintaa Sampolan kaupunginosassa. Kolmen työntekijän kirjasto tarjoaa ajantasaiset kirjastopalvelut, monipuolisen aineistokokoelman, viihtyisät tilat ajanviettoon, mahdollisuuden lehtien lukemiseen ja tietokoneiden käyttöön sekä laajan tapahtumatarjonnan.

Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja osallistavaan kehittämiseen, pyrimme kaikissa toiminnoissamme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.  Uudet toimitilat mahdollistavat aiempaa paremmin tapahtumien järjestämisen ja pyrimme luomaan ohjelmaa kaikenikäisille kirjaston käyttäjille. Yhteistyömme koulujen ja päiväkotien kanssa on tiivistä.

Kirjastossa tavoitteenamme on myös kansalaisten monilukutaidon ja digitaalisten kansalaistaitojen kehittäminen. Olemme matalan kynnyksen palvelu ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan.

Itätuuli on yksi Porin kaupunginkirjaston lähikirjastoista ja osa Satakirjastot-yhteisjärjestelmää. Aineiston varaaminen ja kuljetus muista kirjastoista on asiakkaille maksutonta.

Itätuulen kirjaston kotisivu ja aukioloajat

Itätuulen kirjasto
Käyntiosoite: Kalskeentie 9, 28370 Pori
Puhelin: 044 701 5881