Yhteisötila Salonki

Yhteisötilassa on tarjolla monipuolista ja erilaista toimintaa eri-ikäisille ihmiselle ja eri teemojen ympärille maanantaista keskiviikkoon kello 13–18. Ohjelmaa järjestävät kulttuuri-, kirjasto- ja nuorisopalvelut, Itätuulen koulu sekä eri yhdistykset. Torstaisin ja perjantaisin tila on käytettävissä vapaaseen oleskeluun kello 13–18, jolloin jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa itse toiminnan sisältöihin. Yhteisötila Salongissa on vapaassa käytössä lautapelejä sekä PS5-konsoli, jonka käyttö varataan kirjastokortilla. Perjantaisin tilassa toimii perhekahvila kello 9–11.30.

Yhteisötilan tavoitteena on vahvistaa lasten, nuorten, perheiden ja vanhusten voimavaroja ja yhteisöllisyyttä sekä tarjota vertaistukea ja vähentää yksinäisyyttä.

Yhteisötila Salonki on vuokrattavissa yksityishenkilöille sekä yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajille maanantaista perjantaihin kello 18-21.30. Salongin pinta-ala on 60 neliötä ja tilan kokoontumissuositus on maksimissaan 30 henkilöä.

Yhteisötilan vuokraukset tehdään Itätuulen kirjaston kautta tällä vuokrauslomakkeella. Varatut vuorot näkyvät Timmissä. Huomio! Salongin vuokraaminen on mahdollista arkisin kello 18.00–21.30 välisenä aikana. Lisätietoa: Vuokratilojen infosivu ja käyttömaksut