Kauppatori

Porin perinteikäs Kauppatori sijaitsee keskeisellä paikalla aivan kaupungin ytimessä. Yhdessä kauppahallin, kävelykadun sekä alueen yritysten kanssa se muodostaa viihtyisän ja eläväisen kaupunkikeskustan.

Kauppatori on oivallinen paikka tavata tuttuja, vaihtaa kuulumisia sekä tehdä ostoksia suoraan lähialueen tuottajilta.

Kesäinen kauppatori

Kuva Porin kaupunki.


Palvelut

Torin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa vihannekset ja marjat, tuoreet kalat, kukka-amppelit, vaatteet ja asusteet. Tunnelmasta voi istahtaa nauttimaan torikahvilaan ja nälän yllättäessä apu löytyy erilaisista katuruokaherkuista.

Erillisessä torirakennuksessa palvelevat Cafe Parlamentti ja pikaruokaravintola Hesburger.

Torirakennuksessa sijaitseva tori-wc on auki kesä-heinäkuussa arkisin kello 8-16. Torirakennuksen päädyssä sijaitseva kolikko-wc on auki ympäri vuoden. Wc-maksu on molemmissa vessoissa 0,50 €.

Kauppatorilla on Porin kaupunkiliikenteen terminaali, jonka kautta ajavat lähes kaikki kaupunkiliikenteen bussit. Myös suureen suosioon noussut citylinja kulkee Kauppatorin kautta.

Kauppatorin ympärillä olevat Etelä- ja Pohjoiskauppatorin pysäköintipaikat  muuttuivat helmikuusta 2020 eteenpäin maksuttomiksi ja aikarajoitteisiksi. 

Torimyynnin lisäksi Kauppatorilla järjestetään tapahtumia, markkinoita ja kirppiksiä. Myös porilaisten kohtaamispaikkana tunnettua Satakieli-lava tarjoaa hyvät puitteet erilaisille esityksille.

Lasten ehdoton kestosuosikki on kaikille avoin ja maksuton Angry Birds –leikkipuisto.

Kauppatori on avoinna ympäri vuoden maanantaista perjantaihin kello 7-15 ja lauantaisin kello 7-14.


Myyntipaikkojen vuokraus ja esiintymislavan käyttö

Oletko kiinnostunut myyntipaikasta torilla tai haluaisitko tuoda tapahtumasi torin Satakieli-lavalle?

Kauppatorin päiväpaikan vuokraamista voit tiedustella torivalvojalta numerosta 044 240 6230. Pidempiaikaisten myyntipaikkojen ja esiintymislavan vuokrauksesta vastaa Porikorttelit.

Kauppatorin myyntipaikkojen lisäksi Porikorttelit vastaa myös Kävelykadun ja Eetunaukion myyntipaikkojen, markkinapaikkojen sekä Eetunaukion esiintymislavan vuokrauksesta.

Porikorttelit

044 241 8447
myynti@porikorttelit.fi

www.porikorttelit.fi
 

Torikirppis kesäsunnuntaisin

Kesäsunnuntaisin Kauppatorilla järjestetään torikirppiksiä. Myyntipaikkoja vuokraa Cafe Parlamentti.

Lisätietoja

Cafe Parlamentti
Kauppatori 1, 28100 Pori
044 981 9992

Porin Kauppatori Kirppis Facebookissa
Cafe Parlamentti Facebookissa