Asiakaspalvelupisteet

Alle on listattu Porin kaupungin asiakaspalvelupisteitä. Listausta päivitetään.

Toimipisteet

Palvelupiste Porina

Palvelupiste Porina palvelee teknisen toimialan sekä rakennus-, ympäristö- ja terveysvalvonnan asiakaspalvelutehtävissä. Porinan palveluita on muun muassa karttatulosteet, veneilyasiat, kalastusluvat, pysäköintiluvat, rakennuslupakartta- ja mittaustilaukset, tiedot vapaista tonteista, rakennus- ja korjaushankkeisiin liittyvät neuvonta- ja lupa-asiat, yleisten alueiden käyttöluvat, katutyöluvat, joukkoliikenteen liput sekä kaupungin kassapalvelut.

Käyntiosoite: 
Yrjönkatu 13
28100 Pori
Puhelin: 
Sähköposti: 
Aukioloajat: 

ma 10.00-16.00
ti-to 08.00-16.00
pe 08.00-15.00

Lue lisää

Kaupungin kirjaamo

Kirjaamossa kirjataan kaupungin hallinnolliseen päätöksentekoon liittyvät asiakirjat. Kirjaamisen jälkeen asiat toimitetaan niitä hoitaville viranhaltijoille jatkotoimenpiteitä varten. Kirjaamo antaa tietoa vireillä olevien hallinnollisten asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä koko käsittelyprosessin ajan. Kaupungin päätösten lainvoimaiset pöytäkirjaotteet voi pyytää kirjaamon esimieheltä oikaisuvaatimusajan päättyessä.
Käyntiasiointi Porinan asiakaspalvelussa, tarvittaessa kirjaamon henkilökunnan tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Käyntiosoite: 
Yrjönkatu 13
28100 Pori
Puhelin: 
Sähköposti: 
Lue lisää

Lavian yhteispalvelupiste

Yhteispalvelupisteessä on mahdollista:
- hakea etuuksien hakemuslomakkeita ja esitteitä
- palauttaa hakemuksesi
- saada neuvontaa hakemuksen vireillepanoon ja käsittelyyn liittyvissä asioissa
- saada tukea Kelan sähköisten palvelujen käytössä
- Kelan esitteiden ja lomakkeiden jakelu sekä hakemusten vastaanotto
- saada opastusta perusturvan hakemuksien täyttämisessä ja vastaanottamisessa.
- saada opastusta tarvittavista perusturvan palveluista

Yhteispalvelupiste ei kuitenkaan työeläkehakemuksia tai työeläkejärjestelmän kuntoutushakemuksia. Näitä hakemuksia vastaanottavat vain Kelan toimistot.

Asioidessasi yhteispalvelupisteessä ota mukaasi henkilöllisyystodistus kuten ajokortti, kuvallinen Kela-kortti tai passi.

Lisäksi avustan muiden perusturvan hakemuksien täyttämisessä ja vastaanottamisessa. Lisäksi opastan kuntalaisia tarvitsemiensa palveluiden piiriin

Käyntiosoite: 
Viittatie 8
38600 Lavia
Puhelin: 
Aukioloajat: 

Ma-pe 8.00-12.00 ja 12.30-15.00

Liikunnan neuvontapiste

Liikunnan neuvontapiste sijaitsee keskustan uimahallissa. Liikuntapisteessä on liikunnanohjaaja paikalla keskiviikkoisin kello 12–15 ja 18–19.30.

Käyntiosoite: 
Presidentinpuistokatu 6
28130 Pori
Puhelin: 
Lue lisää

Liikuntapaikkojen varaukset

Porin sivistystoimialan tilavarauksista voivat erilaiset, lähinnä porilaiset seurat ja yhdistykset, sekä ryhmät ja porukat varata säännöllisiä tai tilapäisiä vuoroja liikuntapaikoilta.

Käyntiosoite: 
Tiedepuisto 4, C-rakennus, 3. kerros
28600 Pori
Aukioloajat: 

ma-pe 9.00-15.00

Porin Vesi

Porin Vesi hoitaa toiminta-alueensa veden hankinnan, käsittelyn ja jakelun sekä viemäröinnin ja jäteveden puhdistamisen.

Käyntiosoite: 
Ulasoorintie 7
28101 Pori
Puhelin: 
Sähköposti: 
Aukioloajat: 

ma-pe 08.00-16.00

Lue lisää

Satakunnan vihertietokeskus

Satakunnan Vihertietokeskuksen toiminta Hanhiluodossa on loppunut ja puutarhaneuvonta on siirtynyt palvelupiste Porinaan. Puutarhaneuvonta palvelee puutarha-alan harrastajia ja sen tarkoituksena on antaa neuvoja pihan rakentamiseen sekä hoitoon, hyötykasvien kotitarveviljelyyn sekä ympäristön- ja maisemanhoitoon liittyen.

Käyntiosoite: 
Yrjönkatu 13
28100 Pori
Puhelin: 
Sähköposti: 
Aukioloajat: 

ma 10.00-17.00
ti-to 08.00-15.30
pe 08.00-15.00

Lue lisää

Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluneuvonta

Matalankynnyksen palvelusta saa yleistietoa yhteistoiminta-alueella annettavista sosiaali- ja terveyspalveluista, ohjausta omaan elämäntilanteeseen sekä opastusta oikean palvelun tai viranomaisen löytämiseksi. Lisäksi numerosta voi perua lääkäreille ja sairaanhoitajille varattuja vastaanottoaikoja. Suun terveydenhuoltoon tai psykososiaalisiin palveluihin varatut ajat perutaan ottamalla suoraan yhteyttä kyseisiin palveluihin.

Palvelua annetaan puhelimitse, kasvotusten ja internetissä. Internet-palvelun kautta ei voi peruuttaa vastaanottoaikoja. Puhelusta peritään normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai soittajan matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

Käyntiosoite: 
Puhelin: 
Aukioloajat: 

ma-to 8.00-16.00
pe 8.00-15.00

Lue lisää

Varhaiskasvatuksen asiakaspalvelunumero

Puhelin: 
Aukioloajat: 

Arkisin klo 9-11

Lue lisää

Ympäristö- ja lupapalvelut

Ympäristö- ja lupapalveluiden toimipisteessä Valtakatu 11:sta työskentelee rakennus-, ympäristö- ja terveysvalvonta, suunnittelu- ja kehittämisyksikkö, jätehuoltoviranomainen, jäteneuvonta, eläinsuojelu ja toimialan taloushallinto.

Toimialaan kuuluu myös joukkoliikenneviranomainen, maaseututoimi ja kaupunkimittaus, joiden sijoituspaikka on Yrjönkatu 6. Pyydä opastusta Palvelupiste Porinasta.

Asiantuntijat ovat tavattavissa ensisijaisesti ajanvarauksella. Sovi tapaaminen suoraan asiantuntijan kanssa puhelimitse tai sähköpostilla.

Eläinlääkärit tekevät ajanvarauksella tilakäyntejä. Pieneläinten vastaanottotilat sijaitsevat Harjavallassa, Ulvilassa ja Porissa.

Käyntiosoite: 
Valtakatu 11
28100 Pori
Aukioloajat: 

Neuvontapalvelut sijaitsevat Palvelupiste Porinassa Yrjönkatu 6B. Etukäteen varatut asiakastapaamiset pidetään osoitteessa Valtakatu 11.

Lue lisää

Yrityksen perustamisneuvonta

Uusyrityskeskus Enter

Yrityksen perustaminen:

- yrittäjyysinfot
- perustamisneuvonta
- starttiraha ja yrittäjäkoulutus
- verotus
- rekisteröinti

Gallen-Kallelankatu 8 (katutaso)

www.entersatakunta.fi
www.entersatakunta.fi/yhteystiedot

Käyntiosoite: 
Gallen-Kallelankatu 8
28101 Pori
Lue lisää