Porin taidekoulu

etukuva

Ajankohtaista 1.3.2021

Porin taidekoulun alakouluikäisten ja sitä nuorempien harrastustoiminta jatkuu normaalisti huomioiden turvavälit ja vältellen lähikontakteja. 

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien harrastustoiminta vaihtuu porrastetusti etäopetukseksi. Keskiviikosta 3.3. lähtien kaikki 7.-8. luokkalaiset perusopetusryhmät sekä vanhempien oppilaiden työpajaryhmät kokoontuvat lukujärjestyksen mukaan Google Meetissä. Myös aikuisryhmien opetus vaihtuu etäopetukseksi jo maanantaista 1.3. lähtien.

Etäopetuksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että taidekoulusta noudetaan keskeneräisiä töitä ja materiaalia kotiin. Kunkin ryhmän opettaja lähettää Wilman tai sähköpostin/ WhatsAppin (aikuiset) kautta tietoa käytännön asioista. Tämän hetkisen tiedon mukaan osittaiset etäjärjestelyt päättyvät aikuisilla 21.3. ja nuorilla 28.3.

Tule viettämään värikästä vapaa-aikaa Porin taidekouluun!

Porin taidekoulu tarjoaa taiteen perusopetusta yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidekoulussa tehdään taidetta pienissä ryhmissä rennolla otteella. Piirtämistä, maalaamista ja muovailua harjoitellaan monipuolisesti eri tekniikoilla sekä perinteisesti, että digitaalisesti. Oppilas saa ohjattua opetusta, jossa on tilaa omille ideoille ja persoonalliselle ilmaisulle. Taidekoulu toimii vanhassa, idyllisen inspiroivassa puutalossa aivan Porin keskustassa. Porin taidekoulussa toimii myös Porin videotuki.

Taidekoulu facebookissa
Taidekoulun instagram