Porin taidekoulu

etukuva
Taidekoulu
porin taidekoulu

Lähiopetus keskeytetty 17.3.-13.4.2020

Suomen hallitus linjasi 16.3. lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Porin kaupunki on sopinut muun muassa seuraavista toimenpiteistä: Koulujen ja kansalaisopistojen sekä muun vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään.

Valtioneuvoston suosituksen mukaan opetus tullaan järjestämään etäopiskeluna, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja ratkaisuja hyödyntäen sekä tarvittaessa itsenäisenä työskentelynä. Asiasta tullaan tiedottamaan mahdollisimman pian lapsille ja nuorille Wilmasivistyksessä sekä aikuisille sähköpostitse!

 

Tule viettämään värikästä vapaa-aikaa Porin taidekouluun!

Porin taidekoulu tarjoaa taiteen perusopetusta yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Taidekoulussa tehdään taidetta pienissä ryhmissä rennolla otteella. Piirtämistä, maalaamista ja muovailua harjoitellaan monipuolisesti eri tekniikoilla sekä perinteisesti, että digitaalisesti. Oppilas saa ohjattua opetusta, jossa on tilaa omille ideoille ja persoonalliselle ilmaisulle. Taidekoulu toimii vanhassa, idyllisen inspiroivassa puutalossa aivan Porin keskustassa. Porin taidekoulussa toimii myös Porin videotuki.