Harrastamisen Porin mallin höntsä

Harrastamisen Porin malli ja kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä höntsä-toimintaa koululaisille.

Höntsä-toiminta on maksutonta ja tarjoaa kaikille porilaisille koululaisille monipuolista liikuntaa matalalla kynnyksellä ja mahdollisuuden kokeilla erilaisia liikuntalajeja.

Kulkeminen höntsä-vuoroihin tapahtuu itsenäisesti oppilaan/huoltajan vastuulla ja mukaan tarvitaan vain sisäliikuntavarustus.

Toimintaan voi osallistua vapaasti järjestettyinä kellonaikoina oman aikataulun mukaisesti.

Urheilutalon höntsä-vuoro on joka keskiviikko klo 14.00-17.00 ja se on suunnattu kaikille porilaisille 5.–9. -luokkalaisille lapsille ja nuorille.

Toimintakausi kestää 19.4.2023 saakka ja höntsäilemään pääsee myös talviloman keskiviikkona.

Urheilutalon höntsä tarjoaa mahdollisuuden mm. salibandyyn, koripalloon, futsaliin, sulkapalloon, pöytätennikseen, lentopalloon, telinevoimisteluun, yleisurheiluun, squashiin ja käytössä on myös AirTrack ja kuntosali.

Vähärauman koululla käynnistetään höntsä-toiminta tiistaista 24.1.2023 lähtien ja se on suunnattu kaikille porilaisille 3.–6. -luokkalaisille lapsille.

Höntsäilemään pääsee joka tiistai klo 14.15-16.00 välillä ja toimintakausi kestää 25.4.2023 saakka (pois lukien talvilomaviikko).

Vähärauman koulun höntsä tarjoaa mahdollisuuden mm. futsaliin, tanssiin, telinevoimisteluun, sählyyn, akrobatiaan, pöytätennikseen, lentopalloon, aerobiciin, sulkapalloon ja cheerleadingiin.