Tekstiviestitiedotteen tilaaminen

Tilaa tekstiviestitiedote tästä.

Tekstiviestitiedote

Porin Vesi ilmoittaa vesihuollon häiriöistä asiakkaille tekstiviestillä. Everbridge-tekstiviestitiedotuspalvelu hakee häiriöalueen osoitteisiin rekisteröidyt puhelinnumerot automaattisesti numerotiedustelun kautta. Jos sinulla on tavallinen liittymä, joka löytyy numerotiedustelusta henkilökohtaisella Porin osoitteellasi, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Mikäli puhelinnumerosi on salainen, yrityksen omistuksessa tai osoitetietoja ei löydy numerotiedustelusta, tulee omat tiedot käydä lisäämässä asiakasportaalin kautta osoitteessa

https://resident.everbridge.eu/index?o=IIIIIGAhm

Järjestelmään on mahdollisuus rekisteröidä enemmän kuin yksi osoite ja numero. Jos esimerkiksi Porin ulkopuolella asuva haluaa häiriötiedoteviestit koskien Porissa asuvaa omaistaan, voi järjestelmään syöttää omaisen osoitteen ja sen numeron, mihin haluaa häiriötiedoteviestin.

Yritysten numerot ovat sidottuja yrityksen osoitteeseen, joten yritysliittymien käyttäjien tulee käydä syöttämässä oma osoite ja liittää se käytössänsä olevaan puhelinnumeroon. Tietoja voi muokata jälkikäteen.

Vesihuoltolaitos ei käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin vesihuoltotiedotteiden lähettämiseen.