Keikkamyynti, tilavuokraus, palvelut

 • KEIKKAVÄLITYS TARVITSETKO TILAISUUTEESI ESIINTYJÄÄ? Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään esiintyjän sellaisiin tapahtumiin, joista on ilmoitettu viimeistään kaksi viikkoa ennen esityspäivää. Esityksen hinta määräytyy esiintyjien määrän ja esityksen keston mukaan. Esitysten hinnat ovat 50 eurosta ylöspäin. Täytä Musiikkiesityksen tilauslomake, ja me otamme sinuun yhteyttä.

 • Palmgren-sali, auditorio ja luokkatilat ovat vuokrattavissa, kun ne ovat vapaana opetuskäytöstä. Tilojen maksimihenkilömäärä vaihtelee 89-255 välillä, vuokrattavasta tilasta riippuen. Vuokrattavana ovat erityisesti akustisen musiikin tarpeisiin tarkoitettu Palmgren-sali, AV-laittein varusteltu Auditorio, Palmgren-konservatorion atk-luokka sekä muita luokkatiloja.

  Lisätietoja kouluisäntä Sari Perkiöltä, sari.perkio@pori.fi  +358 44 701 5409

  Vuokriin sisältyvät pukuhuonetilojen käyttö Palmgren-salissa, äänentoisto ko. tilojen äänentoistojärjestelmällä ja av-välineistö sekä tarvittava opastus. Vuokriin eivät sisälly vartioidut vaatesäilytyspalvelut. Musiikin tai muun materiaalin esittämisen tekijänoikeuskorvauksista vastaa tilaisuuden järjestäjä eli vuokraaja. Vuokrahintoihin lisätään alv. Säännöllisen käytön vuokrasta sovitaan oppilaitoksen rehtorin kanssa erikseen. Vuokraajan tulee noudattaa oppilaitoksen sääntöjä ja muita oppilaitoksen antamia ohjeita. Kiinteistöön ja irtaimistoon kohdistuneista vahingoista peritään täysi korvaus.

  TILAVUOKRAT ALV. 0%Ma-Pe €/ tuntiLa-Su €/tunti
  Palmgren-Sali80 €115€
  Auditorio 89 paikkaa75€92€
  ATK-luokat46€80€
  Muut luokat29€46€
 • Sivistyslautakunnan päätöksen 21.4.2020 §45 mukaisesti taiteen perusopetuksen lukukausimaksuja ja soitinvuokria korotetaan Palmgren-konservatoriossa 1.8.2020 alkaen.

  Uudet soitinvuokrat 1.8.2020 alkaen:

  Konservatorion oppilaat        65 €

  Ulkopuoliset lainaajat            +50% eli yht. 97,50 €

  Palmgren-konservatorion kirjasto on musiikin erikoiskirjasto, joka sijaitsee osoitteessa Rautatienpuistokatu 7 (2. krs), 28130 PORI.  Kirjaston yhteydessä toimii myös soitinlainaamo.

  Kirjastoa voivat käyttää konservatorion opiskelijat, oppilaat ja henkilökunta sekä harkinnan mukaan ja tarvittaessa ulkopuoliset asiakkaat, entiset oppilaat ja yhteistyökumppanit. Lainaus tapahtuu omalla nimellä sen jälkeen kun asiakkaan tiedot on tallennettu kirjastojärjestelmään. Lainaaja on vastuussa kirjastosta lainaamastaan materiaalista henkilökohtaisesti. Alle 15-vuotiaan huoltaja voi antaa kirjallisen suostumuksen alaikäisen lapsen rekisteröimiseksi kirjaston tietokantaan ja sitoutua vastaamaan lainoista. Kirjaston asiakasrekisteri on henkilörekisterilain mukainen henkilörekisteri, jota käytetään vain kirjaston asiakkaiden lainatietojen hallinnointiin ja jonka tietoja ei anneta ulkopuolisille.

 • PALVELUT

  Kirjastossa on langaton verkko omille kannettaville ja laitteille( Pori_WlaN, mikä ei vaadi salasanaa). Kirjaston viereisessä kahvilasalissa (”olkkarissa”) voi lukea musiikin alaan liittyviä lehtiä. Tilassa on lasten leikkipaikka, kahvin- ja vedenkeittimet, jääkaappi ja mikroaaltouuni.

  Soitinlainaamon kokoelmiin kuuluvat kaikki taidemusiikissa käytetyt jousi-, näppäily- ja puhallinsoittimet, joiden opetusta konservatoriossa annetaan. Soittimia on yhteensä yli 400 ja lukukausittain perittävä maksu on tällä hetkellä 65 €/soitin/lukukausi, ulkopuolisten maksu on 97,50 €.

  Lainattua tai omaa soitinta voi säilyttää väliaikaisesti päivän aikana kirjastossa, kuitenkin omalla vastuulla ja mielellään nimellä varustettuna. Kouluisäntä Sari Perkiöltä (puh. 044 701 5409) voi tiedustella lukollista soitinkaappia, jos säilytystarve on toistuva.

  KIRJASTON SÄÄNNÖT

  – Kirjastoa ja soitinlainaamoa voivat käyttää Palmgren-konservatorion opiskelijat, oppilaat ja henkilökunta sekä harkinnan mukaan ja tarvittaessa konservatorion ulkopuoliset asiakkaat, entiset oppilaat ja yhteistyökumppanit.

  – Nuottien laina-aika on kolme kuukautta ja kirjojen laina-aika on yksi kuukausi. Käsikirjaston kirjoja, lehtiä, CD-äänitteitä tai DVD-tallenteita ei anneta kotilainaan kuin poikkeustapauksissa. Kirjasto ei ole korvausvelvollinen, mikäli lainattu tallenne vahingoittaa asiakkaan laitteita.

  – Lainaus tapahtuu omalla nimellä sen jälkeen kun asiakkaan tiedot on tallennettu kirjastojärjestelmään. Lainaaja on vastuussa kirjastosta lainaamastaan materiaalista henkilökohtaisesti. Alle 15-vuotiaan huoltaja voi antaa kirjallisen suostumuksen alaikäisen lapsen rekisteröimiseksi kirjaston tietokantaan ja sitoutua vastaamaan lainoista. Kirjaston asiakasrekisteri on henkilörekisterilain mukainen henkilörekisteri, jota käytetään vain kirjaston asiakkaiden lainatietojen hallinnointiin ja jonka tietoja ei anneta kirjaston ulkopuolelle.

  – Musiikkikirjastomme aineiston hakuja voi tehdä konservatorion kotisivujen kautta millä tahansa tietokoneella tai älypuhelimella jossa on internet-yhteys. Henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillaan voi kotisivujen kautta myös käydä tarkistamassa lainatilanteensa ja uusimassa omia lainojaan. Tunnuksen ja PIN-koodin voi käydä aktivoimassa kirjastossa henkilökohtaisesti tai tilata sähköpostitse kirjastonhoitajalta sanna-mari.enroth@pori.fi. Varauksen tekeminen ja lainojen uusiminen (mikäli niihin ei ole varauksia) voi tapahtua myös henkilökohtaisesti kirjastossa, puhelimitse, internetin tai sähköpostin välityksellä.

  – Lainojen palautukset tulee tehdä suoraan konservatorion kirjastoon sen aukioloaikoina tai palautus-/postilaatikkoon konservatorion ollessa suljettuna. Erääntyneistä lainoista voidaan muistuttaa oppilasta tai huoltajaa sähköpostitse ja tästä muistutuksesta voidaan periä voimassa olevan hinnaston mukainen maksu. Kadonneesta tai vahingoittuneesta aineistosta tulee ilmoittaa kirjastonhoitajalle.  Asiakkaan tulee hankkia uusi vastaava aineisto kadonneen tai vahingoittuneen tilalle. Jos asiakas on kadottanut stemman nuottijulkaisusta, on se yleensä korvattava kokonaan. Stemman tai nuotin kopio ei voi korvata alkuperäistä lainattua aineistoa.

  SOITINTEN LAINAUSEHDOT

  – Soittimia lainataan pääsääntöisesti vain Palmgren-konservatorion oppilaille tai opettajille. Kaikille opintonsa aloittaville pyritään järjestämään sopiva instrumentti soiton opiskelua varten.

  – Soitin luovutetaan lainaksi voimassaolevan hinnaston ja laina-aikojen mukaisesti.

  – Soitin lainataan oppilaalle oman opettajan ja huoltajan läsnä ollessa. Oppilaan instrumenttiopettaja käy valitsemassa oppilaalleen sopivan soittimen viimeistään ensimmäisellä soittotunnilla. Soittimesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva lainaussopimus, jonka huoltaja allekirjoittaa. Maksu peritään aina lukukausimaksun yhteydessä. Soitinta ei tarvitse palauttaa kesäksi.

  – Soitinta on käsiteltävä ja hoidettava huolellisesti tässä annettujen ja opettajan antamien ohjeiden mukaan.

  – Lainasoitinta ei saa tilapäisestikään käyttää muu kuin se oppilas tai opettaja, jolle luovutus on tapahtunut. Soittimia ei saa viedä ulkomaille neuvottelematta erikseen. Jos kyseessä ei ole konservatorion omaan toimintaan liittyvä ulkomaanmatka, lainaajan tulee vakuuttaa soitin matkan ajaksi.

  – Soitinta ei saa säilyttää liian lämpimässä paikassa, esim. lämpöpatterin tai muun lämmityslaitteen lähellä, tai liiallisessa auringonpaisteessa eikä kosteassa paikassa, esim. kellarissa tai kylmässä varastossa. Soitinta ei saa kuljettaa polkupyörän, mopon tms. kulkuneuvon tavaratelineellä eikä ohjaustangolla.

  – Konservatorio vastaa soittimien perushuollosta. Kuluvat osat esim. jousisoittimien kielet ja puhallinsoittimien lehdet sekä öljyt lainaaja hankkii ja kustantaa itse. Ensimmäistä kertaa lainatessa soittimessa on yleensä mukana perustarvikkeet alkuun pääsemiseksi.

  – Soittimen vahingoittuessa tai kun siinä ilmenee muuta vikaa, on lainaajan tai hänen huoltajansa ilmoitettava asiasta välittömästi soitinlainaamon hoitajalle.

  – Soittimen lainaaja tai hänen huoltajansa korvaavat Palmgren-konservatoriolle kaikki soittimelle laina-aikana sattuvat vahingot. Lainaajalla kannattaa olla kotivakuutus vahinkojen varalle. Soittimen luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat huolto- ja korjauskustannukset korvaa konservatorio.

  – Korjaus suoritetaan konservatorion toimesta lainaajan ja hänen huoltajansa kustannuksella, mikäli he näiden ehtojen mukaan ovat soittimen korjauksesta vastuussa. Soitinta ei saa viedä korjaajalle lainaajan tai hänen huoltajansa toimesta.  Sitä ei myöskään itse saa ryhtyä korjaamaan.

  – Lainausaika päättyy viimeistään opiskelun loppuessa tai kun oppilaalla on oma soitin. Palautukset tehdään aina kirjastoon/soitinlainaamoon. Mikäli soitinta ei ole palautettu elokuun loppuun tai tammikuun 15. päivään mennessä, tulee maksettavaksi soitinvuokra kuluvalta lukukaudelta.

  Instrumenttiopettaja tarkistaa, että soitin ja tarvikkeet palautuvat vastaavassa kunnossa kuin ne ovat olleet lainatessa.

   

 • AUKIOLO- JA ASIAKASPALVELUAIKA:

  Ma    12-16
  Ti     13-18
  Ke    13-18
  To    12-16
  Pe    10-15

   

  Sanna Enroth
  sanna-mari.enroth@pori.fi
  puh. 044 701 5406