Työpajat ja ilmoittautuminen

Tältä sivulta löydät ilmoittautumislinkit lastenkulttuurikeskus Kruunupään Vauvojen värikylpy -työpajoihin.

Syksy 2020
Korona-pandemian takia syksyn 2020 Vauvojen värikylpy -työpajoja järjestetään rajoitetulla osallistujamäärällä ja työpajoissa huomioidaan yleiset koronasuositukset. Mahdollisista muutoksista kauden aikana informoidaan suoraan ilmoittautuneille. Lastenkulttuurikeskus Kruunupään vauvaystävällisissä tiloissa on mahdollisuus vapaaseen olemiseen, omaehtoiseen ruokailuun, ystävien tapaamiseen sekä vauvanhoitoon ja taiteen ihmettelyyn.

HUOM! 5.12. ja 12.12. Värikylpylauantai-työpajat ovat peruutettu huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Lastenkulttuurikeskus Kruunupää on suljettu asiakkailta 3.12. alkaen, mutta Värikylpylauantai-teoksia voi noutaa 11.12. saakka ma-pe kello 9–15 välisenä aikana. 

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää kiittää pieniä ja isoja asiakkaitaan elämyksellisestä vuodesta. Nähdään jälleen työpajoissa keväällä 2021! Ilmoittautuminen alkaa kevään 2021 työpajoihin 12.1. kello 12.00 verkkolomakkeella näillä sivuilla. 

Lisätietoja: 044 701 8902 / varikylpy@pori.fi


 

Yleisiä ohjeita

  • Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Värikylpy-työpajaan ilmoittautuminen on sitova.
  • Vanhempien tulee lukea heille suunnattu info-materiaali ennen työpajaan osallistumista. Infosta löytyy kaikki tarvittava tieto, jotta työpajat ovat turvallisia ja nautinnollinen kokemus kaikille osallistujille. Lue tästä Info suomeksi or info in english.
  • Työpajoissa noudatetaan yleisiä koronaohjeistuksia, ja tilojen, materiaalien ja välineiden puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Työpajoihin on turvallista tulla. Tarkempia ohjeistuksia lähetetään ilmoittautuneille.

 

Lahjakortti
Vauvojen värikylpy -lahjakortteja voi hankkia kertaluonteisiin viikonlopputyöpajoihin (Värikylpylauantai tai Värikylpykesäperjantai) Porin taidemuseon museokaupasta (Eteläranta, 28100 Pori) museon aukioloaikoina (ti-su 11–18). Lahjakortin hinta on 8–10 € lapsi + 4–5 € sisarus. Hinta riippuu osallistuvan lapsen iästä. Jos olet saanut lahjakortin ja haluat ilmoittautua työpajoihin, soita numeroon 044 701 8902. Työpajapaikka on aina varattava etukäteen.